пароль
пам’ятати
[uk] ru

КОЖНОМУ ЖУРНАЛІСТУ – ПО ОХОРОНЦЮ!


КОЖНОМУ ЖУРНАЛІСТУ – ПО ОХОРОНЦЮ!

Шановний голово СБУ!
Звертається до вас  пенсіонер  СБУ Темнов М.Ю.
З перших рядків хочу вам та керівництву УСБУ в Закарпатській області висловити слова щирої подяки та безмежної вдячності.
Як мені стало відомо від діючих працівників УСБУ в Закарпатській області, після останньої  публікації в газеті «Правозахист», де мова йшла про фінансові  зловживання окремих  посадових осіб по будівництву котельної (на папері вона вже діє, а реально її не має),  подібної ситуації з приводу  ремонту фасаду управління, яке відбувалося без тендера та за завищеними цінами, мій телефон поставлено на контроль, а  за мною крокує  охорона у вигляді працівників  підрозділу зовнішнього спостереження. Нетерплячих цікавить «крот», який посмів  скинути в редакцію газети  цю  інформацію.
У зв’язку з тим, що, нарешті, бюджетні кошти використовуються за призначенням – я під надійною охороною та контролем (приховувати не буду -  частенько вислуховую образи та погрози), то тепер можу спати спокійно. Проти цих дій, якщо вини є в наявності, я не  заперечую та повністю їх підтримую. З цього приводу висловлюю як вам, так і керівникам, яки рішилися на такий доречний крок, слова  щирої подяки. Є надія, що згодом кожен журналіст матиме  надійний захист.
Із святом вас! Щастя, здоров’я  та успіхів!
З повагою
 
Михайло Темнов.  
 
Читати:  http://www.proza.ru/2012/03/21/1129
© temnov1950 [21.03.2012] | Переглядів: 1519

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook