для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Головний 3,14дорас країни вирішив покінчити з українською


Головний 3,14дорас країни вирішив покінчити з українською
"Спасибо жителям Донбасса
за президента пі*ораса
"
/з речівки фанів київського "Динамо"/
 
Реакцію на висловлену донецьким уркою ініціативу щодо надання російській мові статусу другої державної, про яку я розповім нижче, звісно, не можна вважати для Дніпропетровська типовою і характерною. На жаль. Тим цінніше те, що я її надибав.
 
Отже, їду сьогодні в маршрутці. По радіо передають новини. Одна з них - про інтерв'ю двічі несудимого проФФесора російській інформаційній агенції ІТАР-ТАРС, в якому той пообіцяв зробити російську другою державною, покінчивши у такий спосіб з цією темою, що періодично вспливає напередодні чергових виборів. Власне, і цього разу вспливла саме так.
 
Так от прослухавши повідомлення, один з пасажирів - охайно одягнутий чоловік, що сидів за два чи три крісла від мене - відразу подзвонив комусь по мобілці і з розпачем мовив українською:
 
-  Привіт, ти вже чув новину? Ну цей пі*орас знову захотів зробити російську державною... Як який, а хто в нас головний пі*орас в країні?.. Ну так він і захотів. Щойно по радіо передали... Ага... Я ж про те і кажу, що він взагалі того... Ні, ну ти уявляєш, який він...  Я не знаю, та його за це треба... Отож... Гаразд, тоді я пізніше,  ну давай...
 
Для відповідальних співробітників представників ГПУ-СБУ, які читають ці рядки, повідомляю подробиці: це сталося в мартшрутці № 136 на під'їзді до центрального проспекту міста - ім. Карла Маркса близько 10:30. Прикмети водія не запам'ятав. Про всяк випадок зазначу, що він кермував мовчки і ніяк не відреагував як на новину, так і на її реакцію в салоні.
 
Щодо зовнішності чоловіка, який розмовляв українською, то теж нічого конкретного сказати не можу. В моїй пам'яті залишилися лише загальні риси обличчя, які не мали жодних характерних ознак. При повторній зустрічі з об'єктом інавряд чи зможу його впізнати. І ще: "ЗЕКА - ГЕТЬ!".
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.  
© spetskor [19.03.2012] | Переглядів: 3010

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.0/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook