пароль
пам’ятати
[uk] ru

До УКРО-2012 залишилось 222 дні


До УКРО-2012 залишилось 222 дні
Вчора в невеличкому місті Обухові (недалеко від Києва) відбулися вибори міського голови. На цих перегонах впевнено переміг представник Партії Регіонів. Ось складові, так би мовити, його впевненої, я би навіть сказав, переконливої перемоги:
1. До виборів був недопущений Валерій Воробець від ВО «Свобода», хоча всі необхідні документи він подав. А от так – не допущений і крапка на тім. Конкретніше – Бабай! Чим не аргумент?!
Трохи дивно, позаяк «всім нам відомо», що Тягнибок на зарплаті в ПР, що він у неї на підтанцьовці, так би мовити (мало не забув – «він ще й єврей»). Так чого не дали свободівцю Валерію Воробцю  трохи попідтанцьовувати на користь «спонсора»? Дивно якось…
2. 14 кандидатів «раптом» зняли свої кандидатури. Причому одночасно! Бабай? Бабай!
3. Решті кандидатів від опозиції було відмовлено мати своїх представників на усіх 15-и виборчих дільницях. Рахувати голоси будуть по самій передовій технології Ківалова. Вона, технологія та, так і називається: «Підрахуй».
4. Незабаром з’являться відео з підкупом виборців (по принципу «синіх світерів»), з «каруселями» і «печенням» (привіт Клюєву!).
5. 22 січня, в День Соборності всі лідери опозиції так гепали себе в груди, що аж за квартал було чути як гуло, що, мов, об’єднаються і переможуть. А що заважало в Обухові це зробити? Ще й «дикумент» про об'єднання демонстративно підписали тоді, 22 січня. Урочисто так…
 
Що ми отримали в сухому залишку? А отримали ми те, що на прикладі Обухова режим нам усім наглядно, на пальцЯх, показав, як пройде УКРО-2012, вибори до ВРУ 28.10.2012, і хто на них отримає впевнену перемогу. Іншими словами – хто в країні справжній хАзяїн.
 
Надіятись на те, що «Захід нам допоже!» не варто, позаяк, той самий Захід спокійнесенько проковтнув грудневі вибори в Державну Думу Російської Федерації і навіть не поперхнувся. Надіятись потрібно тільки на самих себе. Тільки…
 
Так в чому же причина поразки опозиції на вчорашніх виборах міського голови Обухова? Вона лежить на поверхні – опозиція так і не спромоглась об’єднатися. Як казав поручик Ржевський в таких випадках: «А який спочатку був галоп! Який галоп!!!»
 
Я дуже вибачаюсь, вельмишановне товариство, але в мене склалось враження, що наразі опозиції в нас немає, а є якісь, м'яко кажучи, словоблуди, що було вчора яскраво продемонстровано в славному місті Обухові. Я не розумію, що їм заважало об’єднатися, як вони, власне, і урочисто задекларували 22 січня? Не розумію!!!
 
Проте я вже починаю розуміти, що влада режиму у нас закріпилась надовго. Ой надовго! Адже реальні лідери опозиції зараз в буцегарні, а тих, теж реальних, що на свободі я, на превеликий жаль, не бачу. Не бачу…
 
Дай Боже, щоб я в цьому своєму твердженні помилився. Як би я цього хотів!!!
 

P.S. А ось і перша ластівка http://www.youtube.com/watch?v=x7s3g_0VntU&feature=player_embedded#! де народному депутату ВРУ Ірині Геращенко не дали можливості поспостерігати за роботою виборчої комісії... А скільки ще таких "ластівок" буде!
 

 
© Максименко В.Ф.
© MVF [19.03.2012] | Переглядів: 2277

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати