пароль
пам’ятати
[uk] ru

Вічнозелені «бакси», «Секвоя» і вибори «Свободи»


Вічнозелені  «бакси», «Секвоя» і вибори «Свободи»
Який зв’язок між Житомиром і секвоєю? На перший погляд явних ланцюжків між обласним центром і вічнозеленим деревом висотою в сотню метрів нема. Але якщо придивитися…
 
Секвоя, себто її тезка з модельного ряду TOYOTA – то партійний (тобто службовий) автомобіль, на якому їздить Олег Тягнибок, лідер «Свободи». Їздить, і за його словами, кожного разу переборює себе, бо «понтів» не любить. Їздив би на маленькій машинці, бо нею зручніше паркуватися, але ж… Як скромно зазначає пан Олег, він є лідером четвертої за розміром партії в Україні, а статус, самі розумієте, зобов’язує.
 
Авто, як кажуть і самі партійці, не лідерове, а його побратима-соратника-бізнесмена, у якого партія орендує ці «колеса». Начебто все зрозуміло, але ж не все.
 
У 2010 році пан Олег їздив на однорічній (теж службовій!) «TOYOTA  RAV 4», потім він щось казав про «Лендкрузер», взятий у кредит. Тепер – ця, теж службова, «Toyota Sequoia». До речі, вартістю під 90 тисяч американських гривень. Автор, мабуть, не так часто рукавички міняє, як пан Тягнибок і члени його організації – засоби розкішного пересування…
 
А тепер, увага, питання: по що їздив до Канади поважний представник однієї з найбільших партій України (четвертої  за розміром), аби зустрітися із представником  однієї зі всесвітніх організацій націоналістичного спрямування? Правильно, по гроші. Їх мають дати, кажуть – готівкою. А пан Олег каже, що ночей не спить – думає, за що фінансувати виборчу кампанію. Продали би «Секвою», ще кілька таких же «возів», і мали би кілька мільйонів гривень.
 
Хоча, якщо чесно, на що їх вистачить? І ще: продати – діло не хитре, а на чому тоді їздити? На метро?  Ні, за статусом не годиться.
 
А до чого тут Житомир?.. Та то пан Олег сказав, що його під час зустрічі із виборцями журналісти неправильно зрозуміли. Мовляв, він не стверджував, що опозиція не може об’єднатися, а лише сказав, що потрібно припинити всі розмови про об’єднання і нарешті таки об’єднатися. А кляті «акули пера» неправильно зрозуміли і рознесли по країні, як вітер собачу брехню.
От і думай тепер, де правда, а де «Свобода».
© Octopus [06.03.2012] | Переглядів: 2035
Мітки: #Тягнибок 

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.0/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook