пароль
пам’ятати
[uk] ru

Реформована свобода.


Реформована свобода.
Браття і сестри!
 
Звертаюся до вас з невимовним почуттям гордості. Тримайтеся купи і будьте дужі. У нелегкий для вас час зненацька прийшла вам від України допомога. Ні, не грішми, як ви, напевно, встигли подумати. З грішми у нас у самих -- напряг. Допомога ця, швидше, гуманітарного характеру. Ні-ні, не вживаним одягом, який у нас називають «гуманітаркою», а ваші північні сусіди називають «секонд хендом», тобто – «другими руками». Бо ми й самі одягаємося у той «секонд хенд». І, якщо ми, після повторного вживання, відправимо його вам,  то будуть вже «треті руки». При всій глибокій повазі до вас, це -- вже знущанням над лахами.
 
Наша допомога міститься в іншому. Досвід – ось наше багатство. Не знаю, як у вас, а у нас є народна мудрість: «Яке їхало – такого й здибало». Приблизно так і сталося. Наш наймудріший уряд виразив готовність поділитися своїм досвідом проведення реформ з вашими просвітленими керівниками. Уряд нашої щедро зреформованої держави вирішив допомогти Острову Свободи. Пишу це із захопленням, тому що у нас стільки ж досвіду реформ, скільки у вас – свободи. І, якщо до вашої свободи додати ще й наші реформи, вийде те, що називають раєм на землі.
 
І ще. З надією мріємо про те, щоб ваші керманичі, глибоко вдячні за нашу допомогу, вирішили по-братськи поділитися з нами своєю свободою. Щиро вірю, що колись так і станеться. Навіть не колись, а дуже і дуже швидко. Наші ж можновладці теж переживають за нас. Не менше, ніж ваші. І у нас теж буде рай. Різниця буде лишень в ментальності. І нам залишиться тільки натхненно, до хрипоти, сперечатися з вами, чий рай буде раїшим.
 
Так, і вашій і нашій державі для ще більшого покращення потрібні зміни. Але проводити їх повинні спеціально підготовлені люди. Дуже тонко. Щоб не помилитися. Дуже точним хірургічним інструментом і з допомогою складного обладнання. Щоб не нашкодити. Мені дуже шкода, що такого інструменту і такого обладнання немає ні в Україні, ні на Кубі. І у вас і у нас роботи із створення цього дива науки проводяться дуже мляво. Але нічого, ми зачекаємо. Не будемо ж ми слухати тих нерозумних, які вважають, що те обладнання та інструмент можна замінити простими вилами.
 
                                                                                                                           З повагою, друг кубинського народу.
© Коваль [01.03.2012] | Переглядів: 2230

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати