для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Інтернет-марафон 2 роки умовно.


Інтернет-марафон 2 роки умовно.

 
27 лютого відбувся інтернет марафон "2 роки умовно", присвячений 2х річному правлінню Януковича. Цей марафон транслював в тому числі і Корр.
 
Напередодні інтернетом пройшла реклама цього марафону, де людина у масці Гая Фокса з фільму В - значить вендетта, закликала зняти маски, перестати лайкати, ретвитити та репостити. Вийти і поговорити про стан речей у країні.
 
Також організатори обіцяли що марафон буде інтерактивним і кожен зможе задати питання учасникам.
 
Проте все вийшло далеко не так як було заявлено. Марафон представляв з себе тривалу бесіду журналістів-організаторів з гостями.  Гостей було багато переважно це були люди мистецтва або журналісти. Розмова йшла про наболіле, про всім відомі речі, приблизно про те само про що кожного разу йде розмова в Шустера і Кисельова але без представників влади.
 
Ніхто нікого нікуди так і не закликав вийти, дуже багато лили бруду на народ. мовляв народ поганий, самі винні, а конкретних дій ніхто так і не запропонував. А можливість була! Їх дивилися тисячі, можна було зібратися, виступити з ініціативою! Але були лише старі балачки про те що хтось мусить прийти, про те що треба виграти вибори. Але як їх виграти коли влада створює такі умови що вибори чесно не виграти?
 
Казали про те що треба обєднуватися, але кому з ким? Чого чекати? Що заважало цим організаторам самим виступити ініціаторами? Адже вони відомі люди і мають досить великий вплив на суспільство.
 
Можна було б звернутися з закликом вийти на головні площі цієї або наступної неділі. Для того щоб створити нову політичну силу і вимагати скасування закону про вибори від ПР.
 
Але цього не відбулося, хоч організатори і казали про аполітичність, проте відчувався перекос у бік опозиції. Згадали про вироки Тимошенко і Луценко, але чомусь не згадали про десятки вироків патріотам, про вирок за відірвану стрічку або роздачу презервативів, та інші.
 
Було відсутне розуміння що треба будувати нову силу з нуля і проводити тотальну люстрацію. Треба гнати і цю владу і цю опозицію.
 
Доречі збрехали про інтерактивність, не було процитовано жодне питання глядачів. А на їх головній сторінці в фейсбуці протягом всього марафону постійно лунали заклики організуватись і вийти на вулиці. Проте жодної реакції організаторів.
 
Також треба відзначити бездарність звукорежисерів, які не подбали заздалегітьи про якість звуку.
 
Що було влучно, так це декорації у вигляді клітки, яка дуже добре символізує напрямок руху України при Януковичі.
© Андрей уа [29.02.2012] | Переглядів: 3410
Мітки: #Шустер  #Киселев 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook