для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сказ про Лідера.


Сказ про Лідера.
Давним-давно, років може 100 000 тому, люди жили дуже погано. Бідували сильно. Навіть даху не мали над головою, та мешкали просто в басейні. Басейн той знаходився поруч річки Дон, тож і називалась та земля ДонбаSSом.
Взимку люди мерзли від холоду, адже навколо була лише степ та дике поле, а вліті потерпали від спраги, адже щоб набути воду треба було вилазити з басейну і йти до річки, а то далеко.
І так би бідували люди і досі. Та знайшовсь в тім краю один большоголовий чоловік. Не в смислі що харя в нього товста була (хоч правди раді і це також було) а в смислі що РОЗУМ великий мав! Ібо був ЛІДЕРОМ!!!
І ось лідер побачивши як мерзнуть та мучаться спрагою люди збагнув що треба копати. І почали люди копати як навчив їх Лідер та робити шахти і здобули собі вугілля кам’яне котре дало їм тепло при спалюванні, а там в шахти і вода почала стікати і навіть газ котрим теж обігрітись можна. А в шахтах можна було і від вітру укритись і від непогоди прихиститись.
І нарекли себе люди ті шахтьорами, а лідера назвали ВІКТОРОМ що в перекладі з піндоського ПЕРЕМОЖЕЦЬ значить.
А породу порожню, щоб негнать порожняк, лідер навчив шахтьоров складувати в піраміди, як це пізніше почали копіювати єгипетські туристи в себе, і нарекли ті піраміди ТЕРИКОНАМИ.
Але на відміну від Египту, де в пірамідах ховали царів, Віктор був демократичним лідером і ховав в териконах всіх хто був незадоволений ним.
Да, так буває, адже в світі повно ірраціональних ілюзориків і не всі можуть всебічно осягнути мудрість Лідера.
Побачивши край квітучий, почав сусідній цар, злий і нікчемний гном що жив в болотах (навіть головне місто того царя називалась МОСКВА що в перекладі з піндоського гнила вода), козні строіть і недобре замислив. Захотів вкрасти лідера і замінити його пройдисвітом якимось. (про що вірно передбачили тут: http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/13506.phtml)
Але Лідер і тут всіх обскакав. Навчився він мови народу іншого, що на заході жив від басейну Дону. Мова та була жодному гному з болотної країни Московії непосилам. Лідер кілька років експериментував зі спеціально викликаним з країни гномів ГЕОЛОГОМ. Геолог так і не зміг і кількох слів.
Та й мав Лідер розуму неміряно, що жоден з інших людей неспроможний був запам’ятати і половину всього того що знав лідер. Всіх поетів від Ахметової до Чехова, всіх письменників, навіть самого Артьомовського, тож недарма писався проФФесором.
А значить другого такого не знайти супостатам болотним ніколи. А як знайдуть схожого народ підміну учує. Адже трон  є золотий у Лідера зроблений по формі седаліща Лідера і як сенсорна кнопка реагує лише на відбиток седаліща тільки Лідера.
Та на всяк випадок Лідер зглянувсь на страхи народні і вирішив поберегти себе для людей тож усамітнився на троні в замку неприступному для будь яких гномів капосних.
 
Тут і казці поки кінець.
© Слово [29.02.2012] | Переглядів: 2333

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.5/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook