пароль
пам’ятати
[uk] ru

Євреї Україні та українцям (Частина ІI)


Євреї Україні та українцям (Частина ІI)
Це передрук статті з європейського видання "Святкова газета".  У самому кінці статті ви знайдете слова "Дем’янюк дістається до німецької неволі на Кримському Півострові" , які були тією краплею неправди, що спонукали до передруку і осмислення!
 
У мене завжди виникало здивування доля єврейського кладовища на Лук'янівці в Києві. Бігаючи по їхніх могилках під час ранкової зарядки чи трикілометрові марш-кидки перед всесоюзними змаганнями військових вишів, час від часу натикався на каменюки з якоюсь в'яззю. Та зустрічалися з одкровеннями кирилецею: якась там "...Ціля... ІІ секретар ленінського союзу ... молоді України".... й далі на десять могильних строк одних тільки партійних посад  і заслуг. Так оце ж мабуть і була "єврейський мальчик з наганом в шкіряній куртці" Ісаака Бабеля, яка без каплі сумнівів і докорів робила революцію! Організовувала єврейські погроми згідно настанов Троцького, возами вивозила з київських вулиць до Бабиного яру тіла замордованих Голодом дітей гоїв та їхніх батьків... Якась хвороба обірвала життя полум'яної революціонерки і тепер бульдозером згортають її могилку під нову трикілометрову трасу для спортивних змагань військових... І Циля Марковна, лаборант-спостерігач на 14 кафедрі полковника Воронова мабуть знала про це, як і решта триста тисяч київських євреїв, не захистила! Як не осудила старшину Рубцова, який на єврейському надгробку, засланому осіннім золотим листям, натягував євреєчку з таким взаємним запалом, що про це знало усе училище... Якщо під каменем героїня, то чому могилку зарівняли разом з кладовищем героїв? У всьому цьому була якась невідповідність, чогось у цій картині життя не вистачало і досі не вистачає. Щось постійно залишається за кадром.
 
Муаммар Каддафі в "Зеленій книзі" пише, що рушійними гаслами революції є або релігійні, або національні. Релігійні гасла не могли бути рушійною силою провідників революції та громадянської війни, бо церква дискредитувала себе глупою першою світовою бійнею. Та і не було такого поділу між мусульманами і православними, щоб підняти брата на брата. Залишаються національні гасла. Юрій Селезкін (США), автор книги "Ера Меркурія, Євреї в сучасному світі", в одній з своїх праць "СРСР як комунальна квартира" написав, що "СРСР був створений націоналістами й знищений націоналістами". Як знищувалася кібуца на одній шостій планети ми пам'ятаємо. А от які націоналісти створювали кібуцу на ймення СРСР – для більшості загадка. Згідно теорії Муаммар Каддафі, одного...трьох відсотків населення країни мабуть замало для націоналістичних гасел революції. Світоглядного поділу між православ'ям та іудаїзмом мабуть також замало. От тільки якщо ці гасла мовою  в'яззю приберегти для своїх, утаємничених й затиснутих в землях осідлості, а плебсу дати гасла Меркурія: "земля на халяву", "фабрики безплатно"? Та то все історія. Сучасне питання в тому, чи можна платити по пред'явам без взаємозаліку, без сплати за старими рахунками?

 
<<Початок там...   "... Чи Голокост не проявляє дна не стільки німецької, "але також європейської історії" - запитує Алі? ...Продовження тут >>
 
© Navi [14.09.2009] | Переглядів: 1858
Мітки: #Яценюк 

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.8/7

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook