пароль
пам’ятати
[uk] ru

Бий своїх ...


Бий своїх ...
... щоб чужі боялись.
 
Останнім часом спалахують запеклі суперечки довкола проблем, які такими по суті не є, або враховуючи наше ПРдяче сьогодення навряд настільки актуальні.
 
Ну абсолютно ж повна хрінь, сперечатись з приводу чи варто, кому, коли, та яке свято святкувати. Так і кортить нагадати  … «не кажи мені що робити, то не почуєш куди тобі йти».
 
Чи ті ж таки питання вибору, зробленого кожним з нас в минулому. Та не проблема зайвий раз дорікнути комусь за недалекоглядність, але як свідчить спілкування, здебільшого вже всі все зрозуміли, ну може за винятком суто клінічних випадків, хіба що не в кожного духу вистачає помилки визнати в голос. Але ж головне таки розуміння.
 
А відбувається це тому, що негативні наслідки від ПРдячої реальності, для кожного з нас все більше, а надій на те що безболісно якось саме минеться, все менше. Та ще й чітких шляхів виходу з халепи в якій опинились, не дуже видно. Ото ж за відсутності можливості викорчувати владних ПРойдисвітів прямо зараз, не знаходимо нічого кращого ніж гамселити один одного.
 
Коротше, пар від емоцій … в свисток. Бо за великим сенсом не так вже й багато розбіжностей в поглядах. Хіба що різняться тільки очільники, з якими розпорошена громада збирається в світле майбутнє потрапити.
 
І стільки разів чув оте дурнувате … «багіня, ікона, до влади пнеться», що аж смішно, бо в цьому сенсі ніхто не оригінальний ... такі ж «божки, та не менш до влади пнуться», хіба що дрібніші (вибачайте, не втримався). Бо кожен чомусь наївно вважає, що вдумливий вибір саме в нього, а в інших то … сектантство.
 
Та власне й проблеми б не було, як би мова йшла про звичайні демократичні вибори. Але ж вони такими не будуть.
 
Вчорашній вирок Юрку Луценку зайве тому підтвердження.
Яка там в біса дипломатія, ніяких інтелігентних розмов «пацани» не розуміють, й в сраці вони бачили ту Європи з її цінностями, рівно як і Росію з її забаганками. «Пацанів» реально … пре, в процесі розбудові власної «ананасової» території. Звичайно ж поки по мармизі не отримають.
 
А от від кого … це питання.
Кого власне вони сприймають як реальну загрозу?
 
Росія.
Та власне відносно звільнення опозиціонерів не наполягає, а от в обійми зазиває конкретно. А чи є шанс у «пацанів» вижити в тих обіймах? Навряд, бо на біса Росії тут бикуваті намісники, та й на відміну від Європи «брати» з радістю рученята прикладуть не тільки до того, що поза межами лежить, а й головне до того що в самій Україні знаходиться. То хіба  «пацанам» таке треба?
 
Європа.
Вимагає звільнення опозиціонерів та їх участі у виборах.
Чим може загрожувати загострення з Європою? Ну перестануть руки потискати, та САМ, самотньо буде швендяти тепер не тільки в туалетах а й в кулуарах саммітів. Максимум зроблять невиїзними та підуть на арешт рахунків. Але ж після таких заходів, з точки зору вихованої Європи, вже ні про яке спілкування на протязі довгих років й мови бути не може, тоді як у «пацанів» тільки бажання дослухатись з’явилося б. Відповідно ЕС не сильно з санкціями поспішатиме.
 
То що ж з отої клятої геополітики виходить?
«Братні» обійми … конкретний кирдик. Логіка згубного зближення з «братами» наче б то підказує рух у Європу, який однак нездійснений без звільнення Тимошенко та Луценко.
 
Але звільняти опозиційних політиків «пацани» явно не бажають, навіть ціною руху в ЕС, та ще й останні кадрові зміни свідчать про посилену увагу до блоку силових структур та РНБО. Крім того в КС вже пішла чолобитна, щодо неконституційності положень Закону «Про вибори …» в частині можливості паралельного балатування  як по мажоритарці, так і по партійним спискам. Яку відповідь дасть КС сумніватись не доводиться, а необхідність внесення змін в Закон «Про вибори …» без сумніву викличе бажання його додатково підправити. Вже не кажучи про те що КС, як піднатужиться, то  взагалі вибори до ВР з президентськими запаралелити на 2015 рік здатен.
 
Відповідно, виходячи з логіки дій «влади», вона як головну небеспеку для себе все ж сприймає не зовнішні чинники, а суто внутрішні, … в першу чергу бажаючи унеможливити вихід з в’язниці Тимошенко та Луценко та їх участь в виборах, а також невілювати пов’язану з виборчим процесом активізацію громадян України.
 
В такій ситуації, не можна схибити, бо спроба прибрати «владу», яка абсолютно не переймається демократичністю та законністю взагалі і виборчого процесу зокрема, та котрій відступати нікуди, можливо тільки гуртом, одним списком, одною силою, до якої зможуть війти всі достойники. Якщо їх дійсно хвилює саме майбутнє України, а не суто власне.
 
А от чи вистачить на це наснаги та мудрості, як у опозиційних політиків так і у громади ... питання залишається відкритим.
© Блик [28.02.2012] | Переглядів: 2724

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати