для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Прошений Порошенко оновив "5" канал


Прошений Порошенко оновив
Бачить Бог - смиреннішого і добрішого ніж я,  дядька, в усьому Гуглі можна знайти хіба що ще пару штук. Покинув службу на державу і зараз "покращую" своє життя розбудовуючи сарай, гараж та частину будинку. Успіхи не такі вражаючі як у Межигір'ї чи в Ново-безрадичах, але вже дійшов до опоряджувальних робіт! Дасть Бог і на жінчину інвалідську пенсію в цьому році "вийдемо" з розчину! Та я не про це а про свою доброту...
Щодня насолоджувався на рошенівському каналі втіленням Програми Президента: Нас буде 50 млн! Пийте віагру-ясугумбу і будете "топтати" жінок як бик вівцю! Ще подобалось: А якщо ви зателефонуєте прям чічас то ми вам три таких хріновини всучимо всього за (дивись на екрані).
Але оце вчора "5" канал (прошеного до влади  Порошенка) явив свій журналістський шедевр. Відчувається рука майстра, "памаранчевого любодрузя". Тепер у нас "Свободи слова" навалом буде! Щодня ми приречені дивитись на мармизи тушок-олейників, герман-богословських, різних "тіпа апазіціонерів". Ну і як велить та Європейська Хартія -двомовність! Це щоб було "пойнятно" для особо інтелектуальних арфуш-каліснічєнків з Гепою.  Я ХУдЄЮ (Господи прости мене, і так тощого !)!!!
Тепер, на радість багатьом з вас, доведеться або тут свої ІМХИ з роздумасами викладати, або танці-пєсні-развлєкухи-спєцнази та іншу гомосятину дивитись по "ящику".
І що з тим діяти?
От ВОНА не вставала, ВІН стояв. А ВОНИ їх обох посадили! Дивився вчора на морду ліца ТОГО судді. Це "партрет" людини котра звершила Правосуддя і іменем Держави покарала Злочинця? Більш схожий на якогось "опущеного", котрий десь в кущах "педофілює" свої комплекси!
Що з НИМИ робити?
Святе письмо радить підставити ЩОСЬ і отримувати смиренне задоволення.
Мервін Хітмайєр завів свій кілдозер і проїхав по "халупках" покращувачів.
Чеченські джігіти з Одеси назбирали кучу петард і хотіли позбавити БАТЬКА наших старших словянських братів. Що за нєвєзуха!?! Яйцями (страусиними) ЙОГО треба було! Терарісти хрєнови...
Де залишки бабла Березовського? Де американські Валянки з мусульманськими Апельсинами?
Пам'ятаєте, як юна дівчинка зі Львова у того, ще не з... Савіка, заявила про своє бажання бути Кілером. Аргумент: Ви не даєте МЕНІ жити!
А вам ВОНИ дають жити?
Після цих судів зупинити їх може тільки дровітня (для тих хто не з "дєрєвні" - на дровітні курей позбавляють голів).
І як сказав би славетний Озеров: Такі "Свободи слова" нам зовсім не потрібні!  
© РУХІВЕЦЬ шахид [28.02.2012] | Переглядів: 3579

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.4/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook