пароль
пам’ятати
[uk] ru

Слово губернатора або Обіцяного три роки ждеш… Слово губернатора або Обіцяного три роки ждеш…


Слово губернатора або Обіцяного три роки ждеш… Слово губернатора або Обіцяного три роки ждеш…
Про що сьогодні може прочитати в ЗМІ пересічний Кіровоградець? Про досягнення Губернатора, про його програму «Центральний регіон», про його молоду команду, про те, як нагально потрібно змінювати назву міста – одним словом дифірамби керівництву області.
 
А от проблема слабкої жінки нікому не цікава, це ж не впливає на рейтинг влади. Тому і не має журналістів і просто бажаючих допомогти, висвітлити цю проблему, розібратися і просто підтримати.
 
Ганна Жабо вже рік не бачить свого синочка, якого минулого Різдва викрала її колишня свекруха. «Найцікавіше, що справу проти свекрухи, за фактом викрадення ніхто не відкривав, більше того міліція активно співпрацює з цією пані, не вимагаючи від неї жодних пояснень і свідчень.
 
За даними міліції мій син наразі перебуває з її сином. Мій колишній чоловік психічно хвора людина, він шизофреник, це підтверджують довідки від психіатра…Дивно, що правоохоронці не зважають на цей факт, адже невідомо, що може прийти в голову такій людині» - говорить пані Ганна.
 
Бездіяльність міліції в цій справі просто жахає. Вже пів року чинне рішення суду про оголошення дитини і батька в розшук. Але воно і досі не виконане, адже міліціонери говорять, що не знають як оголошувати в розшук за рішенням суду. Цікаве пояснення правда ж?
 
Представникам партії «УДАР» довелося бувати з пані Ганною в органах. В них склалось враження, що її проблема – футбольний м’яч, який перекидають від однієї структури до іншої, бо це нікому не потрібно і не цікаво.
 
«Дивним виглядає те, що про проблему знають далеко не всі, хто б мав приймати участь у розкритті цієї справи. Наприклад новий голова Ленінського районного відділку міліції дуже здивувався, що за рік зрушень по справі не має. На його пропозицію, знайти місце проживання дитини за ай-пі адресою  мого колишнього чоловіка, йому відповіли, що це не його справа і цим займаються інші структури!» - дивується постраждала
 
Після усіх ходінь по муках, члени партії «УДАР» досягли того, що про цю трагедію почув губернатор. Він погодився зустрітись з Ганною Жабо і обіцяв всіляко сприяти прискоренню розв’язки в цій справі. Звичайно ж у самого губернатора для простої жінки часу не знайшлось, з пані Ганною зустрілась співробітниця облдержадміністрації, яка вислухала і пообіцяла, що буде тримати руку на контролі цієї справи. Про те що відбулося після зустрічі розповідає Ганна Жабо: «Після тієї зустрічі, на якій я була присутня з головою виконкому партії «УДАР» Дмитром Сінченком, правоохоронці пообіцяли, що за два дні нададуть постраждалій точну адресу перебування її  малолітнього сина. Але за ці два дні мій чоловік не був оголошений в розшук, а сина оголосили в активний розшук. Я хотіла запитати, а що буває пасивнй?»
 
А чи не є причиною такої дивної поведінки правоохоронців те, що їх зацікавили в тому, що не розкривати цю справу для них буде вигідним…
 
А що ж обіцянка губернатора? Як у нас кажуть «обіцянка-цяцянка», адже в губернатора є значно важливіші справи, якими він опікується: наприклад колір стрічечки, яку мав перерізати президент на відкритті перинатального центру…
© Sinchenko [24.02.2012] | Переглядів: 1344

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.3/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати