для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Євробачення і расизм


Євробачення і расизм

 
В Україні вже склалася традиція кожного року влаштовувати скандал навколо відбору на Євробачення. Те саме й цьогоріч.
 
В 2012 році Україну на Євробаченні буде представляти Гайтана. Уроженка Київа, батьки якої били конголезець та українка. До п'яти років жила у Конго, звідки родом її батько, але потім з матірю повернулась до Київа. На сьогодні відома україньська співачка і вродлива дівчина.
 
На днях стало відомо що вона стала переможцев відбору на Євробачення. Навколо конкурсу відбору вже давно ходять чутки, що там все продається, це окрема історія і мова піде не про це. Основним інформаційним приводом для скандалу у ЗМІ стало висловлювання Юрія Сиротюка, члена політради "Свободи". Незадоволення Сиротюка було в тому що Україну буде представляти чорношкіра, а це не є відображенням національної культури. Ця новина дуже швидко була розповсюджена ЗМІ, і не забарилася реакція НТКУ, яка вимагає вибачення. Посипалися звинувачення в расизмі, які прямо висловив у тому чисті заступник директора НТКУ Валід Арфуш.
 
Тож чи були заяви свободівця расистьськими? Спочатку розберемось що таке взагалі расизм. Расизм - ідеологая яка твердить що є раси які вищі за інші. Що сказав свободіваць? Хіба він сказав що Гайтана є неповноцінною, чи гіршою за українок? Ні! Він сказав, що вона не є представником нашої культури. Хіба це расизм? З визначення очевидно що ні.
 
Давайте уявімо що виступає чорношкіра жінка, яка співає англомовну пісню, у когось це асоціюється з Україною? В мене ні.
 
Далі, давайте подумаємо, а чому взагалі звучать такі заяви? Якщо подивитись на стан україньської мови, на кількість україномовних продуктів, на україноненависників у владі то впринципі у цій заяві немає нічого ненормально. Це нормальна реакція, націлена на захист своєї культури і національної ідентичності.
 
Дуже лицимірною виглядає заява пана Арфуша, людини яка не спромоглася вивчити українську мову і очолює при цьому НТКУ. Це ж нонсенс. Де в світі теке є коли людина яка очолює національний канал не знає державної мови? При цьому який стан того каналу? УТ -1 вже 20 років є нудним, нецікавим каналом і таким він і залишається. Не має жодних гарних проектів, не показують фільми чи пізнавальні програми. Хто його дивиться я не знаю, а гроші на нього доречі виділяють з бюджету. Таке враження що він існує лише для розпилу.
 
Постійні проблеми виникають і з національним відбором. За кілька років ніхто так і не спромігся зробити якісний відбір на конкурс. Останнім часом зявилося багато шоу талантів "Х фактор", "Україна має талант" та інші. Чому б за їх прикладом не провести відбір? А за одне і влаштувати яскраве і рейтингове шоу?
 
Влаштувати цей відбір можна в три єтапи. На першому проводити загальноукраїньсікий відбір, за принципом шоу талантів, у великих містах. Початковий відбір буде проводити жюрі, а далі коли наприклад залишится 20 чи 30 учасників СМС голосуванням. Прицьому зробити наприклад як в Х-факторі де учасники вибували поступово, а ті хто залишались навчались і самовдосконалювались. В кінці першого етапу має залишитись десь 10 -5 учасників.
 
Що це дасть? Це дасть по-перше кожному громадянину(талоновитому) можливість представляти Україну. І по друге, це дасть можливість відкрити щось нове.
 
Далі 2 етап: тут вже підключаються відомі українські виконавці. З них теж обирають кращих СМС голосуванням.
 
І третій фінальний етап, де обирають того хто буде представляти Україну на конкурсі, де відомі виконавці змагаються з новачками.
 
В підсумку будемо мати рейтенгове шой і представника обраного країною.
 
Має бути ще одна умова, пісня з якою виступають на Євробаченні має бути україномовною. Всі інші до фіналу під час відбору, можуть бути будь якою мовою. Тож ще й отримаємо й популяризацію української мови.
 
Якби в НТКУ було розумне керівництво, то так би вже зробили давно.
 

І на останок трошки расової теорії:

 
На цій карті зображено розповсюження чорного кольору шкіри у людей. Як бачимо це росповсюдження не співпадає з проживанням негроїдної раси, а співпадає з екваторіальним поясом. Тоб то можна зробити висновок, що колір шкіри повязаний з температурою.
 
Крім того людина вийшла з Африки, тому очевидний висновок, що перші люди були вийнятково черношкірі, і білішали вони поступово, коли просувались на північ. Тож ми всі пішли від негрів! (нацики можуть застрелитися).
 
І ще один цікавий факт, еволюція не зупинилася. тож навіть у негрів інколи народжуються білі діти, які мають всі риси негроїдної раси окрім чорного кольору шкіри.
 

 
Білеше фото білих негрів тут.
 
Тож треба розуміти, що ми всі належимо до одного виду, до людства. І що людина в жодному разі не винна що вона народилась з конкретним кольором шкіри. Також можна зробити висновок, що якщо людина білішала з просуванням на північ, то й усі нащадки сучасних чорношкірих, які живуть у північних країнах з часом побілішають.
 
Тож расизм це ідеологія для людей без мозку. Якщо хочеш щоб Україна залишалася білою то вирости і виховай громадянами і патріотами 3х і більше дітей!
© Андрей уа [21.02.2012] | Переглядів: 3764

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook