для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Юкеншедик Ольге Сумской


Юкеншедик Ольге Сумской
Ознакомился с письмом, адресованным мировой общественности и  подписанным украинскими интеллигентками (?) Ириной Дерюгиной, Ларисой Скорик, Татьяной Веркиной, Анной Сазоненко, Натальей Бучинской, Ольгой Сумской и Ларисой Кадочниковой. Ниже — короткая цитата из этого опуса:
 
"Вважаємо своїм обов’язком ще раз звернути увагу впливових жінок світу на ці обставини і на той факт, що громадяни України дають інші оцінки діям Юлії Тимошенко (Выделено мною). Більшість суспільства (Выделено мною), і про це свідчать соціологічні дослідження, не вважають її політичним в’язнем. Інша річ, що пропагандистська машина, яка працювала на перетворення цього процесу з кримінального на політичний, завдала великої шкоди міжнародному іміджу нашої країни. На жаль, світові політики поставили на одні терези європейське майбутнє України і долю чиновниці –корупціонерки. Ми з глибоким жалем говоримо про це і закликаємо впливових жінок світу вислухати наші аргументи і переглянути своє однозначне ставлення до питання кримінальної справи Юлії Тимошенко".
 
Не знаю, на какие социологические исследования ссылаются авторы письма, у меня возникают очень большие сомнения в их правильности. Но, текст письма говорит определенно:
 
1. Авторство принадлежит министерству пропаганды имени Анны Герман
2. Подписанты не в ладах ни с совестью, ни с порядочностью, ни с честью.
 

 
Моя эпиграмма посвящена О. Сумской, но экстраполируется на всех подписантов :
 
Ольге Сумской
 
Она нутром сродни гиене,
Ей лишь бы с властью заодно.
Как говорил великий Ленин:
Интеллигенция — говно!
© ukenshed [21.02.2012] | Переглядів: 3505

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/84

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook