для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Діагностика персонала ДД. Соціальна та політична.


Діагностика персонала ДД. Соціальна та політична.
Вірніше, не голосувалка, а опитування. Це я натрапив на один сайт, конструктор опитуваннь, і сам собі подумав. а чому би не замутити таку штукенцію на ДД. Звісно, якщо пан Шрайк не даст за це по мордасам.biggrin По моїм, звісно, мордасам. Якщо дасть, то тоді я її приберу.
Ну, а поки розповім, що це таке. Я сам ще повністю там не розібрався, але спробую роз'яснити, в чому такі розібрався. Це, як я і казав, не голосувалка, а опитування. Можна і одне запитання ставити, а можна, як я поставив, і багато.
Да, ну там внизу буде посилання, йдете за ним. Дещо почитаєте можливо, а потім тиснете на кнопку "Почати діагностику". Ну, і відповідаєте на питання. Після того, як відповіли, з'явиться ось ця сторінка -
 

Тут натискаєте на ту кнопку, на яку вказує стрілка, і дивитеся результати.Там є і Ваш код учасника. Можете його зберегти на своєму комп'ютері, а можете, а можете там же на сайті. Реєструватися для цього не потрібно. Ось скрін -
 

Це вже сторінка результатів. Ось той прямокутник, на який вказує стрілка, і є ваш, свого рода, особистий хостінг, в якому зберігаються закладкі на ті опитування, які Ви вже переглянули, і які хочете пізніше, ще раз переглянути. Натискаєте плюс, і ця сторінка збережена в "Мой бар"
Знаходиться цей "Мой бар", на головній сторінці. Ось ще один скрін -
 

Ось, за стрілкою, натискаєте цей трикутник, випадає вікно, і там всі закладки, які Ви зберегли раніше. Натискаєте на кольорову піктограму, і знов потрапляєте на потрібне Вам опитування, в якому Ви вже взяли участь. Повторюю, це незалежно, чи Ви зареєстровані на сайті, чи ні.
На це опитування я поставив запобіжник. На запитання можуть відповідати тільки ті юзери, які зайшли на нього з ДД.Опитування потайне.  Інши не зможуть. Так що це, майже корпоративне опитування.
Оскільки тут замітки швидко тікають вниз, і там їх вже мало хто бачить, то я поставив термін дії цього опитування до 24 лютого, 12 годин. Проголосувати вже не можна буде. Але переглянути, думаю можна.
 
Не знаю, чи сподобається Вам це опитування. Можливо питання не так поставив, можливо якісь не поставив. А можливо і нічого зараз і не вийде, там вони. я так зрозумів перевірити повинні, здається на протязі одного-двох днів. Ну я зараз за посиланням йду, так потрапляю туди, куди потрібно. Ну, а якщо все в порядку, то, мабуть всім буде цікаво, що ми тут за народ зібрався.biggrin
 
Ну, ось це, мабуть і все. В кого є бажання, йдіть за цим посиланням, та голосуйте.
 
Діагностика персонала ДД. Соціальна та політична.
 
Да, в кого плаваючий IP, не голосуйте другий раз, будь ласка. Скажить, і я дам Вам посилання на результати.
© маска [23.02.2012] | Переглядів: 5309

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook