для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ользi Сумський, Лариси Скорiк та iншим


Ользi Сумський, Лариси Скорiк та  iншим
Прочитав нещодавно, що наші супержінки, Лариса Скорик- професор, Наталія Бучинская-співачка, Ганна Сизоненко- народний вчитель, Ольга Сумська- ніби то актриса, Лариса Кадочникова те ж ніби то актриса, Дерюгина Ірина - у минулому гарна спортсменка, - написали разом листа, про те, яка Юля бяка. Як вона псує  такий гарний образ України, над яким, вдень і вночі працює команда супер професіоналів, під керівництвом нашого ясного сонечка, вождя усіх часів і народів, друга дітей і пенсіонерів,  Віктора Федоровича Януковича. Адже, як ще вони могли написати інакше, Скорик, та бачить у світлому лиці нашого Хама,  корені староруських князів, а похил голови у нього показує його царську приналежність.
    Це як же низько потрібно впасти народному учителеві, щоб брати участь в цій груповій сексуальній сцені. Вона пише, що вона народний вчитель, а як можна зрозуміти її праці, і їй подібним те, що у нас в місті, наприклад, є одно телешоу. Кореспонденти виходять на вулицю, ставлять людям нескладні питання, відповів   вiрно - отримав 5000 грн. Так от, одного разу, я побачив їх на екрані. Були 3 питання: 1 - скільки буде 7 х 8,    2 - добути корінь з 49,   і   3 - провiдмiнювати слово " зима", притому ведучі, щоб полегшити виконання завдання, давали їм список відмінків. Зупинили чоловік двадцять молоді, а це було біля юридичної Академії Кидалова(власності нардепа Кивалова з ПР.). Жоден із старших школярів і студентів не змогли  відповісти на ці елементарні питання. Волаюча, суцільна неписьменність, а вони отримують звання народних вчителів!
      У школах встановлюють комп'ютерні класи, так за опитуванням, проведеним фондом Разумкова, 30 % робіт комп'ютера в робочий час - це перегляд порносайтів!
      А ці так звані актриси Сумська і Бучинская і Кадочникова. Загордилися себе великими людьми, а чим Ви відрізняєтеся від повiй із стометрівки? Тільки тим, що більше берете? Роксолана у виконанні Сумської - це щось жахливе. Нехай повчиться майстерності у англійки, яка виконує роль Роксолани, в турецькому фільмі "Прегарний вiк". Вона лякає нас, що поїде в Росію. Та вона, мені здається, звідти і не від'їжджала. У нормальні часи, усі ці актрисочки знали своє місце, і нормальні будинки, їх запускали тiльки з чорного ходу.
А тут, не встигла одягнути міні-бікіні, так вона вже супер зірка, і подавай їй супер гонорари, і коханці не менше мільйонера.
      Дерюгина Ірина, це давно відома украинофобка, яка із-за склок і скандалів  в її виді спорту, вимушена була залишитися в Україні, а сама спить і бачить себе головним тренером в Росії.
      Ось така у нас еліта. До цих можна ще додати акордеоніста Табачника,  хабарника і ворога України. Інакше за які такі доходи, будує собі розкішні хороми під Києвом. Мені здається, що тут, можна усю Партію регіонів перерахувати, які вони артисти - ілюзіоністи. Як вони швидко, вправно, непомітним, легким рухом  бейзбольной біти, звільняють наші кишені.
      Яке усі вони мають моральне право, звертатися до усіх авторитетних жінкок світу. Адже вони усі мають якісь звання, а це як мінімум, припускає трішки більше звивини в голові, чим на колготках на натягнутому коліні. Це означає елементарно потрібно бачити, що справа проти Тимошенко - це чисто політичне, ніяким крадійством там і не пахне, а вони пишуть   " воровкасучкаблох". Совість у цих заслужених мабуть з дитинства не було, а значить і не буде.  Тому, скатертиною доріжка Вам у Вашу улюблену Московію. Амінь.
© Tutanhamon [19.02.2012] | Переглядів: 4163

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.8/99

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook