пароль
пам’ятати
[uk] ru

Лист-питання до янучарських підданих


Лист-питання до янучарських підданих
Щиро вдячний шановним дописувачам за їх  коменти на мій лист до янучара.
На розвиток теми хочу поставити питання: як ви вважаєте, після кінця чи на кілляці, чи на гілляці, чи на брамі, чи у канаві нинішнього «героя свята», чи слід залишити його відприскам і їх злочинній камарільї усе нажите непосильною працею?
Що робити із «тією навалою зі сходу» яка окупувала майже всі посади й затромбувала усі судини державного кровотоку країни? Тут жоден кумадін (кроворозжижаюче) не допоможе!
Залишити злодіям накрадене? Залишити їм майонтки, заводи, газети, телеканали й пароходи? Залишмти непокараними за державну зраду перед ворогами країни?
А що робити з коломойськими, ахметовими, фірташами, бойками, хорошковськими і іншими бродськими кровопивцями? Визнати законність їх прав на все ВКРАДЕНЕ В НАС?
Чи вважаєти Ви, шановні читачі, що зміна одних мармиз при владі на інші, вже достатня перетурбація, після якої можна спокійно  повернутися до зомбоящика, пити пиво, каву чи що кому смакує.
Я так не вважаю.
Кровопивці мають бути усунені. Навала ліквідована. Країна повернена її громаданям.
Потрібне повне ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ країни, свідомості, світогляду, мети і методів її досягнення. І неможна заспокоюватися поки мета не буде досягнута.
Хирург не може видалити ракову пухлину без крові. А без оперативного втручання пацієнт – у нашому випадку це ціла країна і наші діти й онуки - загине.  От такий простий вибір.
Тепер можете кидати в мене каміння.
Ригів - в анал!
Ітар
© itar [04.02.2012] | Переглядів: 3152

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/73

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати