для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Янукович - тупо тупий тупак...


Янукович - тупо тупий тупак...
Перепрошую шановне панство, але тяжке віськове та психологічне минуле, не може пройти повз звернення Дарки Чепак щодо хакцання сайту перзидента.  
 
Перше враження, що так писати грамотний журналіст, тим більше прес-секретар не може, не повинен, але провокатор просто  зобов'язаний.
 
Друге  враження, красивий маніпулятивний текст. Основний прийомчик полягає у заміні конкретних фактів загальними твердженнями. Таким чином, попри пристойний вигляд, не залишає почуття якоїсь неправильності, а причепитися, на перший погляд, немає до чого. Все так вилізано. От і сковзаєшь по тексту. Другий прийомчик - розділяй і володарюй. Накшталт того, як пані Дарка поділила нас на авторів і тих, хто краде авторські права. Ще один механізм - підміна понять.
 
Третє враження. Настільки правильний маніпулятивний текст передбачає спецпідготовку. Наголошую, це тільки враження, моє особисте враження.
  
Але все попорядку. Звернення невелике, тому навів його повністю, із своїми коментарями.
 
З сьогоднішньої ночі офіційний сайт Президента України атакують невідомі. Сайт МВС під атакою "ліг". В соцмережах поширюються заклики приєднатися до атаки сайтів держустанов в ім'я підтримки "сайтів-файлообмінників", які не дотримуються захисту авторських прав.
 
Не треба нам тут "лохматить бабушку". Люди атакують не в ім'я підтримки сайтів-авторство-порушників. Вони  протестують проти обмеження власної свободи. В реалі обмежили по самі нехочухи. А тепер ще й до інету добралися.
 
Чи розуміють ті люди, які атакують сайти, що вони роблять?
 
Слухайте, а Ваш підопічний розуміє, що він з країною робить?! Що ж Ви, пані Дарко, почали з нашої цирульні? Почніть з себе. Ви особисто розумієте кому служите? Чи правильніше - кого обслуговуєте?
 
Суспільство довго боролося за вільний доступ до інформації від держорганів. Інформації, що стосується життя громадян і яка є важливою для життєдіяльності країни.
 
Ця частина передбачає наступне: і ось, нарешті, прийшов великий та благородний янук-"освободитель" і допоміг перемогти у цій боротьбі. Зверніть увагу час минулий. Кляті органи влади не давали, не давали, а от прийшов Янук і вони таки дали. Як еротично.
 
Якби Ви, пані Дарко, уточнили хто з ким боровся, хто переміг і в чому перемога, ціни б Вам не було. А так, загальні сентенції без конретного вмісту змісту.
 
До речі, файлообмінники як раз й уособлюють собою перемогу вільного доступу, за який Ви, начебто, так переживаєте.
  
Журналісти долають несусвітні бюрократичні перепони, щоб отримати доступ до публічної інформації, який гарантований їм законом.
 
Оббана! Час вже теперішній. А шо ж це янук нікого виходить не переміг, бо відважні журналісти, як і раніше до епохи великого і нечуваного янука-"освободителя прессы", змушені "долати несусвітні бюрократичні перепони". Себто все залишилося як і було.
 
На шо ж нам такий президент? А Ви, пані Дарко, якось визначьтесь, чи було обіцяне покращення, чи то примарилось, чи те, що обіцялось, чи те, що покращилось.
 
В цій частині звернення Ви нагадуєте унтерофіцерську вдову, яка сама себе відшмагала.
 
І тепер, через атаки, руйнуються площадки для розміщення цієї суспільно важливої інформації.
 
Дурню написали, мабуть, через брак технічної освіти. Буду так думати. Нічого не руйнується. Обмежується доступ - так, але нічого не руйнується. Тут Ви, пані Дарко, вульгарно підмінююте одне поняття іншим. Це якось не зовсім по-журналістські, але точно по-провокаторські.
 
Інша справа, що часто-густо зовнішні сайти мають корпоративну частину. І припинення функціонування сайту порушує її роботу, а значить і внутрішні процеси органу. Таке можливо. Але ж перепрошую, органам можна порушувати моє функціонування, а мені ні? А якже Ваше обурення щодо цивілізованості, щодо того, де починається і закічується свобода? Тобто, влада мене може обмежити і це правиль, а я повинен їй за це дякувати і поважати її.
 
Отакої! Не дочекаєтеся.
 
Я підтримую право будь-якого громадянина на протести. Але, якщо ми будуємо цивілізоване суспільство, то свобода кулака одного громадянина обмежується носом іншого.
 
У цивілізованому суспільстві не має потреби підставляти ліву щоку, бо нікому навіть на думку не спаде ляскати мене по правій. У цивілізованому суспільстві повага взаємна. А у нас цивілізаційна логіка Вашого роботозавця (роботозавець - роботодавець мерзотний) така: ви повинні мене поважати, бо я вас не вбив іще, а не будете поважати, я вас, лошків, швідко навчу. Як там у фільмі: "Правильно! Найти консенсус и ногами его, ногами!"
 
Перепрошую, але, коли мене бьють по правій щоці, у відповідь я бью по яйцях. Бо не буває трішки вагітних... Ви, як жінка, напевне, розумієте про що це я.
 
Тому я звертаюся до вас, шановні панове, які атакують сайти: чи не могли би ви для свого протесту знайти якийсь інший майданчик, не обмежуючи право громадянина на доступ до інформації?
 
Ну, тупо тупість тупа. Сенс протесту у незручностях. Я буду протестувати там, де це незручно для тих, проти кого протестую. Інакше всі протести, як там у "Табачному капітані"? А, згадав: ДО ЛАМПАДИ! До протесту вдаються тоді, коли можливості домовитись геть вичерпані і залишається тільки одне - примус.
 
А Ви мені тут про інший майданчик! Та Ви таки - справжній провокатор!
 
І ще одне, доступ кого та до якої інформації обмежує відсутність сайтів органів влади? Все, що може повідомити мені міністерство, можна знайти на інших ресурсах. Це така собі маніпуляція: заміна конкретної особи віртуальним суб'єктом. Дуже зручно спитати нема у кого, перевірити неможливо.
 
На мою думку, атаки не обмежують прав громадян, але обмежують функціонування влади. І це правильно. Так повинно бути.
 
Ось такий коментар.
 
ЗІ Підкажіть, як у блозі Дарки Чепак це опублікувати. Хоча б посиланням.
© Дядько бородатий [02.02.2012] | Переглядів: 5890
Мітки: #Янукович  #Чепак 

2 3 4 5
 Рейтинг: 49.1/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook