пароль
пам’ятати
[uk] ru

ЕХ! Всьо вакрух калхознає, всьо вакрух майо!..


ЕХ!  Всьо вакрух калхознає, всьо вакрух майо!..
Вчора менти порвали Інет звісткою про те, що І.ЕКС назавжди закрив свої широко-гостинно відкриті для всіх двері. Накрились безплатні мультяшки для дітей, фільми он-лайн, мо‘, трохи музики (не знаю, я її там ніколи не шукав, бо є  ЗАЙЦЕВ.НЕТ). Але ж!..
 
Жаба давить, шо гріха таїть. Шара гріє душу як куфайка. Хтілося тієї шари, бо ж і собі, і дітям там щось завжди було. Але – стоп, альо!
 
Кожен матеріал на ДД підписується чітко автором, копірайт витримується сталево. При посиланні на матеріал та його самого (тобто автора)  на… обов’язково ставиться значок (с). Навіть біля якоїсь дурні. Точніше – обов’язково біля якоїсь дурні, якою хочуть автора цієї дурні мокнути в какашки, і щоб він при цьому не вивернувся та тупо не відмазався.
 
А тепер – у світовому масштабі. Майкрософт заявив, що за ЕКС ні до кого не звертався. Ходять «упорниє слухі», що його тупо забули викреслити з прес-релізу на сайті МиВиСи. Але ж інші – зверталися!.. І «Адобе»,  і «Графісофт».  А це – формальний привід прикрити будь-який сайт, навіть хоча б і на час розборок до суду. І позиція контори, яка «тіпа-не-ЕКС.ЮА», в корні незрозуміла: то в них офіса в Україні немає, то раптом вони всіх просять не ДОСити Януковича. Тьху, хєрня якась…
 
Карочє, мисль (так мій знайомий Шура ознаменовував свою чергову х..ню): хочте в Європу – радійте за ментів, що вони ліквідували «один з 25 найбільших піратських ресурсів» (не я сказав, Пушкін… тьху, міліція сказала). Звикайте до відсутності шари в розвиненому європейському капіталізмі з «челавєчеським ліцом». Франція: два попередження, на третій раз – вирубають ІР-адресу без подальшого відновлення. Англія: «правило трьох ударів» (типу Франції). Цивілізація має бути цивілізованою, а не колгоспом із підробленим кефіром, що призводить до банального проносу…
 
Це я чисто поржать, хоча доля брехні все ж є. Невелика, правда…
© grohot_777 [01.02.2012] | Переглядів: 2235
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.1/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати