для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Пацюки в банці


Пацюки в банці
Кажуть, на кораблях застосовують оригінальний спосіб знищення пацюків. Відловлюють декілька екземплярів, розміщують їх у замкненому просторі і … не годують. Минає якийсь час, і голодні пацюки починають жерти один одного, аж поки не залишиться один, найбільш кровожерний. Тоді його випускають на волю, і цей новоявлений канібал наводить жах на решту своїх родичів.
 
Не знаю, правда це чи побрехенька, а от стосовно пацюків з Партії регіонів це таки схоже на правду.
 
У вівторок "Українська правда" оприлюднида відкритого листа запорізьких членів Партії регіонів до Віктора Януковича під промовистою назвою "Мы не хотим быть в партии предателей".
 
Кого ж зрадила славна Партія регіонів, що так обурило цнотливих запорізьких партійців? Може, причиною тому стала безпардонна торгівля територією країни? Чи цинічний грабунок державного бюджету, перетвореного на "регіональний" общак? Чи рейдерські атаки на бізнес політичних опонентів?  А може, вони обурені печерним кривосуддям а ля Кірєєв? Чи засуджують конституційний переворот, що призвів до узурпації влади?
 
Та ні, не це хвилює лицарів бейсбольної біти та розжареної праски, не цим вони переймаються. Самі ж пишуть: "Мы смело брали на себя ответственность за всю вертикаль власти, выстроенную Вами, Виктор Федорович, в стране, потому что считали себя неотъемлемой частью этой вертикали".
 
То у чому справа, чому такий лемент про партію зрадників? Це ж ви верещали "Янукович – наш Президент", це ж ви галасували, що "всьо будєт Донбас". Ну от, маєте вашого президента, маєте "вертикаль влади", словом, "всьо стало Донбас". То чим же ви не задоволені?
 
А річ у тім, що декого з партійців більш потужні однокоритники відштовхнули від цієї вертикалі. Ба більше, у декого навіть забирають нажите "непосильною працею", а тих, хто пручається, навіть запроторюють до буцегарні. Ні, незламні партійці зовсім не проти рейдерства чи незаконних арештів, вони лише проти того, що все це застосовується проти "регіоналів". Звідси й істеричні волання до "лідера".

"Где была "вертикаль власти", когда милиция арестовывала директоров коммунальных предприятий города – членов Партии регионов …?"
"Где была "вертикаль власти", когда БЮТовский мэр Запорожья /…/ незаконно уволил 3 глав районных администраций - членов Партии регионов, и еще десятки работников районных администраций, которые также являлись членами ПР?"
"Где была "вертикаль власти", когда городской ОБЭП стал инструментом рейдерских атак на бизнесменов-регионалов? Милиция, прокуратура, налоговая постоянно атакует понравившееся Анисимову предприятие, возбуждая надуманные уголовные дела и полностью парализуя работу предприятия. И то, что собственник бизнеса – член Партии регионов, действует на силовиков как раздражитель."
"И как Вы, Виктор Федорович, как теперь будут относиться рядовые члены партии к своим лидерам, если на их глазах истинных партийцев от мастера в ЖЭКе до Главы областной государственной администрации выбрасывают на улицы, а балом правят воры и продажные милиционеры ?"

Зверніть увагу, допоки "воры и продажные милиционеры" правили балом, не чіпаючи членів ПР, їх це влаштовувало. А коли пішли "свій до свого по своє"", тут вони раптом прозріли, згадали про "воров" і заволали про зраду.
 
Що ж, можна зрозуміти "истинных партийцев".

"Мы много лет были членами Партии регионов и искренне гордились этим.
Мы боролись за нашу победу в 2004 году."

 
Дійсно, їм є чим пишатись. Вони влаштовували "каруселі", підкидали фальшиві бюлетені, організовували багаторазові голосування за фальшивими відкріпними посвідченнями, голосували "мертвими душами". І раптом така невдячність, не по-пацанськи якось.
 
"Мы победили вместе с Вами в 2010 году."
 
І то правда, сподівались отримати якщо не по золотому унітазу на партійну душу, то бодай по "хатинці" десь у Баден-Бадені. А тут такий облом! Які там "хатинки", прийшов "смотрящий" Анісімов та й копняком під зад відігнав непохитних партійців від годівничок. Як тут не ремствувати, як не скиглити, коли свої ж однокоритники кидають тебе як останнього лоха.
 
А того не дотумкають, що золотих унітазів та "хатинок" на всіх регіоналів не вистачає, тож поділити все на всіх не виходить. Бо всього мало, а всіх – багато. Тож терпіть, небораки, самі зварили цю кашу, тепер сьорбайте.
 
PS
Питаннячко до "тушок". Як вам спиться, панове, чи не переслідують вас нічні кошмари? Якщо "лідер" так чинить з "істинними арійцями партійцями", уявіть собі, що він може зробити з вами. Отже, бережіть свої фаберже, бо буде боляче.
© Дмитро Ремиженко [01.02.2012] | Переглядів: 2960

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook