пароль
пам’ятати
[uk] ru

Як Кіровоградці президента зустрічали


Як Кіровоградці президента зустрічали
В останні дні жителі Кіровограда спостерігали дивну картину: різке пожвавлення роботи усіх комунальних служб міста. Дороги чистять, від стовпів віддирають оголошення і підфарбовують, смітники розставляють і вулиці прибирають. Пересічний кіровоградець міг подумати: «А, от і прокинувся в нашому мерові «крєпкій хазайственнік», що міцно спав з моменту його обрання». Аж ніяк! До Кіровограду їде президент!
31 січня 2012 року на Кіровоградщину з візитом завітав САМ Віктор Янукович. Основною метою візиту (чи то б пак офіційною) стало відкриття Кіровоградського Обласного перинатального центру. Він бо ж, цей центр, перший з цілого проекту, який придумав і втілює в життя президент «Нове життя - нова якість охорони материнства та дитинства». Ви вдумайтесь лишень, який в нас президент – спеціаліст широкого профілю. Також в програму візиту входило відвідання президентом вотчини свого спонсора та товариша Павла Штутмана, ну і звичайно зустріч з головним виконавцем волі президента в області – Сергієм Ларіним. Звичайно ж для зустрічі з народом у президента не знайшлось ні бажання, ні часу.
А народ його чекав! Представники Кіровоградської обласної організації Політичної парті «УДАР Віталія Кличка» спільно з опозиційними партіями об’єднаними в Комітет Опору Диктатурі вирішили достойно зустріти президента.
Рівно о 12 годині, близько 200 людей зібрались біля будівлі Кіровоградської ОДА. На мітингу були присутні представники «УДАРу», ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», «Фронту Змін»,Української Народної Партії., а також громадських організацій «КВІС» та «Майбутнє Нації». В руках протестантів були плакати, на яких було написане все, що люди думають про Януковича і його команду як в країні, так і на Кіровоградщині, зокрема: «Юлі – Волю!», «Банду – Геть!» і яскрава характеристика роботи Сергія Ларіна і його молодої команди «Ларін «вивів» Кіровоградщину на передостаннє місце».
Як і очікувалось, президент до народу не вийшов…
© Sinchenko [01.02.2012] | Переглядів: 3291
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати