пароль
пам’ятати
[uk] ru

Первe`, вторе`,... і вінегрет в компоті. Рок овина.


Первe`, вторе`,... і вінегрет в компоті. Рок овина.
  Непомітно час сплинув ! День за днем, рік за роком... Цвинтар вже кличе.
"А що ти встиг зробити ?" - питає голос. "Що залиши по собі, крім продуктів твоєї життєдіяльності ? " - питає голос...

 

Ось  і до мене прийшов той день !  Ну той самий, в якій...ну самі знаєте...,  про якій всі  жінки так встидливо не згадують, щоб не видавати таємниці свого віку. А частина чоловіків у передчутті "веселл'я" жадібно ковтають слину.
 
Короче. У мене роковини. Хтось би може і хотів, щоб то були роковини пам'яті. Прикро мені їх розчаровувати, але це роковина реєстрації. Рік як я законно зареєстрований у "шлюбі" з ДД.  Добре чи погано це ? То питання складне і неоднозначне. Для когось так, для когось -  ні. Тут тількі смакові якості впливають на децизію.
 
В цей день чомусь принято необгрунтовано сипати комплиментами (а може то аванс такий ?) ювіляру,  в надії що дефіляда буде на славу !!! А  вже коли ювіляр, плавно переходячі зі стадії льва у стадію свині, ( минуючі стадію мавпи через швидкоплинність процесу та слабкої фіз. підготовки) ненавмисне, під впливом "напою правди" відкриває всім очі на "правду про оточуючіх", то йому це все потім прощається і життя знову плине своїм руслом.
 
Напевно дуже складно буде підбити підсумки того, що я за цей рік натворив в ДД, та і чи потрібно ?,  
Але всеж мушу щось сказати з цього приводу.Так вже повелось...здавна.
Витворивши карколомну кар'єру від простого санітара до завідуючого відділом псіхо-шизофренічноі боротьби з іншодумцями-противсіхами, протидвохами-всепоганками та ригаючими сподівальниками, я мушу перед вами покаятись. Каюсь ! Каюсь! Каюсь! Все що я вам тут писав, то все було наглим та брутальним копіпастом у одного хлопчини, якій ото і тепер сидить перед моніторм і тицяє в чергове якісь букафки...Простіть мені, хто зможе.
 
Для того, щоб недай Бог, моя ця імха не попала в санбюль, то припиняю всі свої розумові викрутаси та колкості виписувати.
  І готуюсь до прийняття віртуальних привітань та подарунків. Для доброзичливців  нагадую, що головне для мене є  РЕЙТИНГ і тільки рейтинг, а тому прохання  свої оцінки показувати у привітаннях та побажаннях. ( в конвертах без підпису не приймаю)
 
                              З повагою, з вірою, з надією, з любов'ю Ваш сотник-мерзотник-копипастник.
 
p.s. У зв'язку з моєю чуйкою та передчуттями, що все не так буде як хочеться, буду вносити зміни в цю святкову їмху за для огульного куражу.
 
Я забув попередити товариство, що всі, хто в якійсь спосіб хоче мені зла та лиха, той отримує це все у звороті.
На тім, Прощавайте !   Я писав всеж про роковини....
© Захар Беркут. [31.01.2012] | Переглядів: 1873

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.4/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати