пароль
пам’ятати
[uk] ru

За слідами технології...


За слідами технології...
Он виноват хотя бы в том,
Что в стороне стоит сейчас.
Он плохо помнит наш закон:
Тот, кто не с нами, - против нас.
«Черный обелиск»

         Прочитавши коментарі до мого попереднього допису (http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/13136.phtml), я відчув себе досить незручно.
         Я просто спитав – чи є в мене майбутнє в державі, де одні  й ті самі  політики всіх мастей, вже років з десять обіцяють повести нас до кращого життя, виходячи при цьому із «Лексусів» і «Мерседесів» лише на  трибуни на майданах. Я ж жодному із них не вірю, бо вважаю, що не може думаюча людина, вірити цинічним брехунам з телевізора, а не своїм власним очам.
         За невеликим винятком кількох вражень-порад, за які я дуже вдячний,  абсолютна більшість коментарів звела свої аргументи до диплома за сало, звинувачення у махровому троллізмі, дедуктивні умовиводи про якогось україномовного ЙЦУКЕНа з минулих виборів, апеляції до віри, яка начебто заважає мені працювати зварювальником, є навіть Бухенвальд і сортир. Особливий привіт вдумливим «зубрам», які  рішуче заклеймили невідповідність, висловленої в іронічному коментарі цитати російського чародія 146%, позиціям Держдепу та ПАРЄ.biggrin
         Неприємно дивує усвідомлення того, що при цьому більшість із коментаторів хоче в Європу. Щиро прагне із своїми совковим стереотипом хамського несприйняття іншої думки вступити в спільноту одним із фундаментальних принципів створення якої є «Я не поділяю ваших поглядів, але готовий померти за ваше право їх висловити».Про те, щоб для початку треба хоч спробувати стати європейцем самому думка не виникає. Єсть генеральна лінія – крокуй прямо. Крок вліво-вправо, стрибок на місці – включай гівномети.  Я дуже хочу думати, що така категорично-хамська поведінка у спробі подискутувати в розділі ІМХО, сама назва якого передбачає висловлення власної думки, визначається лише місцем штабного сидіння, а не сталими переконаннями «зубрів». Якщо ж я помиляюся, то хочеться лише побажати їм якнайшвидшої долі кавказького підвиду.
          І насамкінець,  звинувачення у просуванні якоїсь політтехнологічної змови, спрямованої на бойкот виборів чи ще чогось, толком я так і не зрозумів, але нічого хорошого в ній точно нема. Виявляється для того, щоб подивитися навколо відкритими очима і зробити елементарні логічні висновки треба бути озброєним якоюсь «технологією». Несприйняття тотальної брехні політичних банкротів всіх мастей вважається  «технологією противсіхського розвіювання  напруги» покликаною знищити  «варіант безкровної перемоги на виборах».
          Наївно сподіватися переграти в наперстки владних шулерів. Хотів би помилятися, та думаю, що нічого з цього не вийде. Якщо навіть спробують і небайдужі громадяни, типу тих що жили під Печерським судом, переломити потужний каток адмінресурсу, підкупу виборців і відвертого свавілля,  необхідна кількість «тушок» неодмінно з’явиться в новообраному парламенті. Маю велику надію, що не постраждають чесні члени комісій і спостерігачі, і абсолютно впевнений, що більшість інтернетних «хулителів противсіхів» не буде на дільницях під час підрахунку голосів захищати волевиявлення громадян, а клацатиме телепультом по шустерам-кісєльовим чи в крайньому випадку із штабного офісу передаватиме результати з дільниць до центрального штабу.  «Jedem das Seine».
           Добре розуміючи негативний відтінок технології «противсіхства» і роль, яку вона відіграла, із нетерпінням чекаю нову «технологію» на  парламентські вибори – частину загальної стратегії на президентські вибори, на яких назавжди позбавимося від сьогоднішнього політично-елітного непотребу :
1.Жодного голосу теперішнім депутатам і всім політичним силам сучасного парламенту, радикальне оновлення ради.
2.Жодного чиновника, бізнесмена в парламент – обирати вчителів, лікарів, науковців, а не грошових мішків, які розносять гречку.
3. Активне просування технології в соціальних мережах, в повсякденному житті.
4. Із числа нових лідерів неодмінно виходить людина, яка з легкістю перемагає будь-якого ставленика банди – хто б ним не був колишній кримінальник чи нинішній генерал армії(ну щось типу «технології», яку зараз пробують в Росії).
        Ну принцип загалом такий, деталі можна відшліфувати, спеціалісти знайдуться – не всі ж за сало вчилися.
            P.S. І якщо вже є таке бажання протидіяти шкідливим політтехнологіям, то зарікайтеся зубоскалити на тему «Спасібо жителям Донбаса». Кращої методики для збереження бандитської влади способом протиставлення регіонів не було із часів сумнозвісної «України трьох сортів».
© Фантомас Каттані [29.01.2012] | Переглядів: 1429

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.4/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook