для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Два «подарунки» від Конституційного Суду України.


Два «подарунки» від Конституційного Суду України.
Вже досить «легендарний» своїми напрочуд «послідовними» рішеннями Конституційний Суд зробив два подарунки українцям.
 
Перший, у справі за конституційним поданням Жашківської районної ради Черкаської області щодо офіційного тлумачення положень частин першої, другої статті 32, частин другої, третьої статті 34 Конституції України в Справі  № 1-9/2012, від 20 січня 2012 року № 2-рп/2012 яким вирішив що …
«- інформацією про особисте та сімейне життя особи є будь-які відомості та/або дані про відносини немайнового та майнового характеру, обставини, події, стосунки тощо, пов'язані з особою та членами її сім'ї, за винятком передбаченої законами інформації, що стосується здійснення особою, яка займає посаду, пов'язану з виконанням функцій держави або органів місцевого самоврядування, посадових або службових повноважень. Така інформація про особу є конфіденційною;
- збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди державою, органами місцевого самоврядування, юридичними або фізичними особами є втручанням в її особисте та сімейне життя. Таке втручання допускається винятково у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.»
 
Таким чином, про появу  «хатинок» та всіляких «Запорожців» типу «Ламборджіні», або іншими словами про покращення життя у безкорисливих посадовців вже сьогодні, українській спільноті тепер буде довідатись дещо проблематично, бо довести  в теперішніх судах, що їх поява у клерка пов’язана саме з його бурхливою діяльністю на ниві посадових та службових повноважень, буде вельми проблематично. Закону ж щодо контролю видатків так і не прийнято.
 
Так що напередодні виборів посадовців вирішили убезпечити від різного роду неприємної та компрометуючої інформації про їх зиск від корупційних дій. Начувайтесь занози журналісти, бо «свобода слова» вже йде до вас.  
 
Другим подарунком, стало рішення Конституційного суду, яким тільки Кабмін уповноважений встановлювати розмір пільг. Таким чином рішення судів, щодо виплат громадянам належних їм пільг нарахованих у повній відповідності з діючим законодавством … тепер можна не виконувати, бо вони стали «незаконні», тільки тому що «влада» їх не в змозі виконати.
З слів Тігіпко таке рішення ... "буде сприяти покращенню соціальної справедливості".
 
Велике вітання військовим пенсіонерам, чорнобильцям, тощо.
Він … чує кожного, ну й покращує … як може.
 
Доречно нагадати, що коли вирішувалось питання скорочення захмарних виплат можновладцям, то Конституційний суд прийшов до висновку ... що це неприпустимо. Тому що ... «послідовний».
 

© Блик [27.01.2012] | Переглядів: 4068
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.9/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook