пароль
пам’ятати
[uk] ru

Первe`, вторе`,... і вінегрет в компоті. Прохательна-я


Первe`, вторе`,... і вінегрет в компоті.  Прохательна-я
  Одразу хочу застерегти від кривотолків. В імхі йдеться тільки про політичні дебати та кровопускання. Жодного заперечення на індівідуальну трудову діяльність мною тут не висловлюється ! Тільки посил до розуму та його функцій.
От же :
 
  Більшість публікацій на шпальтах нашого ДД звісно присвячуються політиці, політикам, політиканам та різним точкам зору на одну і туж саму подію. І це є добре і правильно. Різним оцінкам, найчастіше кординально протилежними, дій та діянь тих самих політиків і політиканів прсвячують свої імхи автори. Для чого це все пишеться, спитаєте Ви ? Напевно для того, щоб допомогти читачеві розібратись в цій вакханалії та визначитись в своїх вподобаннях.
 
  У мене прохання до всіх дописувачів, які ще і досі чи то не розібрались в своїх переконаннях-вподобаннях та не переконані в своїй правоті, то будь ласка, припиніть свою невизначеність поширювати серед нашого люду, якій і так дякуючі пропаганді від "покрашувачів  життя" та від  реалій свого існування знаходиться  в розумовому ступорі і  розгубленісті. За "своїх" вони  вже не можуть голосувати, а за інших ще не хочуть. А дехто ніколи так і не переконається в своїй глупості - ТОМУ ЩО !
 
  Якщо ви, шановні дописувачі, ще самі і досі  не розібрались в собі, тобто знаєта що погано і хто в цьому винен, але незнаєте, хто може змінити таку ситуацію в країні, то краще добре подумайте і може  тоді не пишіть про це свої  імхи. А такого добра зараз пишеться дуже багато.
  Для чого ? То для мене, і напевно для пересічного читача, це питання.
  Дозвольте тим, хто остаточно для себе зробив висновок і твердо переконаний в своїй правоті висловлювати своє бачення виходу з політичної кризи. Як  тим хто "за "  переваги  влади януковичів-реформаторів, так і тим хто свідомо проти цієї влади, тобто -  за оппозицію.  Хай вони тут ломають свої списи...а читач, та і ви разом з читачами, робить з того висновки.
  А ви краще не сійте в душах і так необізнаних та спантеличених  громадян сумніви та розчарування. Ну звісно, якщо ви не відпрацьовуєте свою платню. Тоді пишіть побільше, щоб роботодавець помітив.
   Бо політична імха на тему - "  Я знаю як тепер хреново і  хто в цьому винен, але незнаю ( і нехочу цього знати ) хто може допомогти вилізти з цієї жопи " зовсім не несе конструктиву у розвиток нашого суспільства, а правильніше -тої часточки суспільства, що читає нашіу писанину  на сайті дд.
 
Прошу вас звернути увагу, що це є лише моє прохання подумати, а не інструкція дії.
А тому знову прошу ставитись з розумінням, але не забуватись що ми в ДД, де все дозволено без обмежень.
 
p.s.
     Сьогодні вже п'ятниця, рука знову потягнеться до ручки та аркушу ! Подумай ! Дай відповідь собі на питання - а що ти хочеш донести до читача своїм творінням ?
 
щоб уникнути флюду та  різнотолкам, то одразу повідомляю,що все тут моню написане стосується і мене.
© Захар Беркут. [27.01.2012] | Переглядів: 1914

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.1/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати