пароль
пам’ятати
[uk] ru

Наші переваги


Наші переваги
Ще літня спека не пройшла
І листя ще не пожовтіло
Осіння не прийшла сльота
А ми вже бігаєм з кадилом
 

Вибори, вибори, вибори. Тема не сходить з сторінок ДД і з умів дописувачів. Найневирішиме запитання - За кого! Немає довіри, немає тих, хто своєю діяльністю, не словами, довів, що можна сподіватися хоч на якісь відсотки того, що він виправдає чергові надії народу. І не бачачи шляхів вирішення задачі, всі зажурилися.
Тоді декілька і моїх думок з цього приводу.
 
До виборів ще так далеко, що за цей час можуть відбутися події, які невпізнанно можуть змінити всю сьогоденну політичну картину держави. І не тільки політичну. Але й економічну. Що станеться, нам невідомо. Але те, що станеться, в цьому сумніву немає. Так само, як те, що все завжди кудись рухається і немає нічого сталого в світі. Можна будувати гіпотези та дискутувати про те, що буде, якщо переможе Х,Y,Z.
 
Можна до безкінчення ходити малими та великими колами, або навіть, по-спіралі, готуючись до революційних звитяг.  Але може просто пролетіти метелик і змінити все, набудоване на піску мудрих фантазій. Наприклад, ним може виявитись падіння економіки по принципу доміно. Коли, слідом за Європою, буде непеливки і в Україні. А може й без Європи. І цей фактор має підстави справдитись. Що тоді відбудеться. Тоді народ України проб"є ще одну, або декілька дірок в своєму паску і ще більше зневіриться в існуючій владі. Чи буде він після цього за неї голосувати, питання, думаю, риторичне.
 
Влада може наробити ще чимало дурниць, а вона в цьому далеко не пасе задніх і вони теж не принесуть їй політичних дивідендів. Що знову-таки, піде тільки на користь її противникам. Іноземних інвестицій вже немає. І не очікується, що вони потечуть сюди навіть не річкою, а струмком. В цьому році потрібно буде віддати зовнішній борг у 6,5 млрд. дол.  А негативне сальдо зовнішньої торгівлі  за минулий рік - 12,8 млрд.дол. І це не викликає оптимізму. Ці, невеликі приклади, доводять те, що справи влади кепські.  Значить, наші - не дуже. Є надія, а це вже не так і погано.
 
Коли ж прийде час голосування, орієнтуватися доведеться по обставинам, які складуться на той час. І життя саме підкаже, вносячи свої корективи у розклад сил, та виносячи на поверхню всю піну мутного потоку. І ми це побачимо. І якщо, навіть припустити, що влада візьме верх, то й тоді це буде її програшем. Як це було з Кучмою. Але тоді в нього вірили. А тепер вже зовсім інша історія.
 
© Uatumbai [26.01.2012] | Переглядів: 1918

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.3/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook