пароль
пам’ятати
[uk] ru

Нащадкам Союзу «Меча і орала»


Нащадкам  Союзу «Меча і орала»
   Розуміючи, що краще щось коїти ніж нічого, тим не менш, хочу застерегти від надмірного захоплення і сподівань на допомогу Україні з боку цивілізованого демократичного Заходу.
 
   Ці демократії та полум’яні борці за права і свободи людини за, навіть, побіжного погляду виявляються дрібними вузькочолими шахраями, які здатні послуговуватися лише сьогоденними особистими інтересами і не зважають не лише на мораль, а й на майбутній розвиток того, що зветься загальнолюдською мораллю та культурно-цивілізаційним поступом.
 
   Наведена сентенція може бути проілюстрована безліччю прикладів. Але за браком місця наведу лише один.
 
   Сподіваюся, всі у захваті від історичних звершень Франції у царині боротьби за Свободу, Равєнство і Братство. Тут вам і взяття Лук.. тобто Бастилії, і Гаврош, і гільйотина…
 
   Фіналом довгої історії боротьби за загальнолюдські цінності стали взаємини офіційної Франції з імператором Бокасою.
Вже сам факт цілування у десни республіканців з імператором (поряд з ними це здійснював СеРеСеРе) мав би свідчити про нерозбірливість у задоволенні інтимних складових.
 
   Але був ще один аспект. Ще більш інтимний. У Бокаси були напрочуд вишукані кулінарні смаки, а саме: канібалізм. Тобто, він був натуральним, природнім людожером.
 
   Не стану розлого описувати меню канібала, приправлене французькими соусами за комуністичні гроші. Ця інфа цілком доступна.
Після повалення режиму, Бокаса, проти якого слухалася судова справа на його батьківщині, цілком благополучно проживав у своєму замку у Франції.
 
   Що ж трапилося з рафінованими французькими захисниками прав людини?
Секрету і тут немає. Найвищі урядовці Франції отримували діамантові відкати від Бокаси за французькі бюджетні кошти, які вкладувалися у розробку уранових покладів на території ЦАР задля здійснення французької ядерної програми.
 
   Те ж саме відбувається і сьогодні, коли західно-європейські уряди здійснюють облизування путінської дупи, сором’язливо ховаючи очі, так само, як «блакитний крадунчик». Згадайте, як саме у цей зимний час, вони «перевели стрілки» на кляту Україну, яка «вкрала» призначений їм газ, що  постачає імператор Пу.
 
   Висновок: Україні ніхто не допоможе крім її громадян. А тому, шануймо себе і здобуваймо краще майбутнє власним розумом, боротьбою і трудами!
 
   Слава Україні!
© barbudas [25.01.2012] | Переглядів: 2513

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.3/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook