для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ананасець


Ананасець
Ось і почалась чергова компанія по задурюванню народу. Не я один вважаю, що шоу, яке відбулось у Києві на День Соборності було черговім актом театру маразму, під керівництвом влади.
 
Так, вже не перший інтернет ресурс попереджує про те, що чим ближче до виборів, тим більше почнеться тиск на адекватних представників суспільства, яки не тільки говорять, а і роблять все можливе, лише б суспільство прокинулось від цього бандитського зомбування та ханського авторитаризму.  
 
Ні які Королевскі, Клички, Гриценки, Яценюки не потягнуть на Мойсея, котрий виведе суспільство и Державу з тієї ДУПИ, у котру завів цей клятий мракобіс  Щенко. Тільки сам народ, не залежно від національності чи українець, чи єврей, чи будь – хто, сам повинен стати міссієй та повернути собі владу над Державою, тільки тоді ці кляті зрадники нардепи будуть бігти, кидаючи  все, що вони вкрали, використовуючи владу та нардепський мандат.
 
Мене дратує цей пансіонат для політиків під назвою Рада Національної Безпеки України, котра затиснув очі на все це шахрайство та крадіжки с боку представників влади, як ці Ахметов та Іванющенко становлять реальну нац.. безпеку Державі Україна та своїми апетитами знищують державу .
 
Мені сподобається креативне ставлення Тягнибока, бо у його спічах лунає те, що неодноразово написано  у інтернеті, на приклад таж заборона продажу  сільгосп. земель. Але, це не розуміють, та і не вважають за не обхідне ті, хто позі ціаную себе як опозиціонера, бо є всі підстави стверджувати, що вони як мінімум провладний проект, або «діти олігарха»  Ріната, чи іншого, яких вони ще кинуть під танки…
 
Нажаль, минуло багато часу, а ні представники «Батьківщини» не розуміють, що Батьківщина це не лише Юля, а це матір для тих, хто народився на цієї землі, а ні «Свобода», котра набридла своїми героями минулих часів і ні як не бажає стати героєм цього часу, цієї країни та об’єднати тих же «противсіхів» за ради щасливого майбутнього, розвитку держави.
 
Часу для реанімації України залишилось обмаль, провальний євро- чемпіонат може поставити останню крапку в існуванні Держави.
 
Не звертайте увагу на цього Кролика та Королевську, це ті «грін бджоли», яких багато і вони ніколи ні чого не зроблять для суспільства, а лише будуть намагатись триматись за владу, та втішатись своїм его. Можливо, з часом і для них знайдеться робота, але це не революціонери, які дійсно можуть підняти народ, а потім не розраховуватись зі своїми спонсорами.
 
Слава героям сьогоднішнього часу, Слава и Воля Україні!
© Лёха М [25.01.2012] | Переглядів: 4733

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.8/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook