пароль
пам’ятати
[uk] ru

Хто штопає використаних през-


Хто штопає використаних през-
Хоч і не люблю я Кравчука, але мушу визнати, що він єдиний із чотирьох колишніх  презиків зробив дві речі, які забезпечують йому пристойне місце в історії України:
Він був першим презом  незалежної України. Власне, за його підписом і відбулася ця незалежність, яка звалилася на українців як манна з неба.
Він забезпечив передачу влади після виборів ( у чому особисто я до останньої години мав дуже великі сумніви). І це є незаперечним досягненням демократії в Україні ( адже могло бути й навпаки - алієви, базарбаєв, піцькіни, бацькіни  й інші постсовкові клоуни, що майже підходить від кім-чен-нахів і до, боронь Боже, ян-ик-ху-їв  у другому і третьому поколінні ...)
Але Кравчук, сказавши А, не пішов далі. Потім було «Бласко», зникнення наче у Бермудському трикутнику усього ЧПМ, зародження олігархічних кланів, відмова від ядерної  зброї і т.ін.  Тобто за Кравчука Україна зкотилася у болото парто-бандо-кримінал-кратії.
Про наступних трьох нікчем можна сказати лиш одне  – кожен ще гірше попереднього.
Але ж країна ще існує! Існує одна третина чорноземів у світі! Існують же ж нащадки фермерів від Бога –оріїв, що винайшли колесо й приборкали коня! Існують світлі голови українських програмістів, конструкторів і винахідників, існують, врешті решт, найвродливіші жінки у світі- українки!  І цій країні якось треба розвиватися, а не постачати усі свої вже й без того виснажені ресурси черговій «родині» чергової мавпи при владі.
Стосовно мавп при владі, мушу визнати, що тут першість належить мавпі за кликухою Хам. Якщо зняти із його обігмордованого обличчя фотошопівські виверти – оце і буде умавповане уособлення сучасного примата при владі. Це -закінчений глухий кут недорозвитку недолюдини! Так би мовити, «гомус дед-ендус»! Двометровий дебіл із розумом глиста.
Так що ж робити?
Абзац, крапка, світло, занавіс (привіт, Офелія)?
Що робити, я,  насмілюсь викласти наболіле, припустимо, знаю. Як – про це нижче.
Необхідно визначитись. Хто я. Хто ми. Хто із ким. Що ми хочемо, що ми можемо і чого ми варті.
Якщо ви вірите, що ми можемо висунути голову із окопу й піти на кулі сраних ментів, які й стріляти не вміють (Одеса), то ми можемо зробити все, що схочемо. Якщо ні, то далі й не читайте.
Наші брати, чоловіки, батьки і сини відбувають свій термін у тому, що зветься Збройні Сили. Сил там вже давно нема, але зброя є.  Їх необхідно  переконати, що ця окупаційна банда не є законною і з нею необхідно боротися усіма доступними засобами. Необхідно залучити якомога бльше озброєних військових! Створити військові  комітети національного порятунку за участі цивільних активістів (назва не є суть важлива) і водночас  заарештувати усіх місцевих можновладців (їх ймена на місцевому рівні широко відомі). Виступи цивільних громадян на підтримку дій військових мають об»єднати суспільство навколо загальної ідеї демократизації і декриміналізації України, або навпаки, декриміналізації і демократизації. При цьому стадіони мають використовуватись із найбільшою ефективністю – урки, мафіозі, чиновники , ригі і анали – мерщій до стадіонів! Ця тема вам дуже близька! Для презерватива і уряду – окремий сектор!
Державно-мафіозному насильству над суспільстовм  кладеться край.
Набуває чинності принцип:  що прямо не заборонено законом, то дозволено.
Для підприємництва не потрібно ніяких дозволів. Називайся як хочеш і працюй. Плати справеливий податок, який ти сам визначиш із усім суспільством.
Чиновники і бюрократія постраждають найбльше. Їх необхідно скоротити у десятки разів.
Мені можуть зауважити, якщо ти виженеш на вулицю сотні тисяч  або мільйони бюрократів, чим же ж вони зароблятимуть на життя? Вони ж нічого не вміють!
Так от це і є відповідь! – Вони нічого не вміють і нічого не виробляють, але армію цієї сволоти утримує народ України власним коштом , але не з свого бажання... Хай крутяться, як усі українці до того!
Важко окреслити  НАЙГОЛОВНЕ  завдання нової влади України. Що це має бути? Боротьба із корупцією і злочинністю, чи із бідністю, чи із соціальною несправедливістю, чи покарання «папередніків», які загнали країну у глухий кут.
Кожен сам має свої відповіді на ці питання і має висловити їх. Я ж насмілюсь дати свої відповіді і сподіваюсь, що вони, щоякнайменше, спричинять плідну конструктивну дискусію із реальним результатом на виході.
Постулати Ітара:
Система координат сучасної України: Бандократія.
Що робити: Знищити банду. Фізично.
Як робити: Залучити військо й запасників. Урки воювати не вміють.
Союзники: Більшість населення України, Грузія, Захід, порядні люди в усьому світі.
Вороги: Роіся пуціна і її  п»ята колона -комуняки.
Болото: Противсіхи.
Слава Україні!
© itar [25.01.2012] | Переглядів: 2653

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.9/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook