пароль
пам’ятати
[uk] ru

Но чудаки, еще такие есть, вдыхают полной грудью эту смесь ..


Но чудаки, еще такие есть, вдыхают полной грудью эту смесь ..

Їм не досить родини, роботи, коханки/коханця, дачі, автівки .. Вони потребують ще й красивої/безпечної/перспективної країни - України .. Сумашеччії ..
 
Як раз таким місце на/у ДД! Переважна більшість моїх знайомих встигає лише опікуватися своїм приватом .. Ніяких політичних Дурдомів! Які життєві обставини випадають, до тих вони і пристосовуються.  
 
То, ясна річ, все замутила Юлька, з її "красивою Україною". Вона її якось вгледіла в надрах поневіченої нації, якось сама собі накасандрила .. Лише божевільний чи скажений міг з такою мотивацією попрямувати у наш політикум на зламі тисячоліть.
 
Он навіть такий тертий тхор, як наш Данілич, і думки не міг припустити, що у Юльки в голові колоситься красива Україна, коли призначав її віцею до Миздобула в уряд.  Та й Миздобул, такий вже матьорий князь-ізь-грязі, та й то не встиг й рота розкрити, як Юлька пронеслась голопом по головах олігархів, та ще й встигла явити лехторату новий тип українського політика, прямо ув екрані ТБ зробила Піховшеку повний фурор із бідолаги Суркіса. Наш енергетичний футболіст перебував весь час у відвертому ауті.
 
Ну, все ж таки прочухалися папа із синком, запроторили скажену у сізо. Тоді вже виявили себе перші аномальні, прихильники багіні .. На 8 березня збиралися під СІЗО, кульки запускали ..
 
А номальні заглиблювалися у приват. Дякувати Богові, номальних більше. Он виглянте у вікно вашої палати - їх там мульони ..
 
А нас тут сотні .. Кліничних придурків, що гойдають свою обтяжену інтелехтом душу між real politic і безгрішними комахами, між памфлетами і комплімантами жіночкам ..
 
Номальним - Слава!
Необтяженим думками, знаннями і культурою - гурра!
Вони є твердим грунтом нашого життя, тим грунтом, на якому ми підстрибуємо аби зазирнути у світле майбутнє, на якому будуємо свої палаци з жовто-блакитного льоду ..
 
Буде те, що має бути - такою є невибаглива смиренна філософія номальних ..
 
Такий от швидкий есей викочується з моїх пальців ..
 
А ми? А ми звикаємо потехесеньку до реал політик.
 
Да Кролику и нафиг не нужна такая оппозиция, где ему не дадут красоваться и поставят под сомнение его политическое будущее.
Сеня не дурак и понимает, что временное окно у него - год-полтора максимум, до освобождения ЮВТ
И он будет хорошо стараться обойти ее в популярности. А популярность сейчас дает борьба с ПР за освобождение ЮВТ.

Це Ланецький, якщо хто не впізнав .. Наш гуру .. Якщо в тебе є молода жінка, то й голова працює як слід ..
 
Реал політик складається з технологій. Щоб скласти успішні технології тре (це так Сєня говорить - "тре") добре знати об'єкт моделювання, яким є, перепрошую, лехторат. Круті технологи вважають, що вивчили лехторат як свої пальці .. І вони його вивчили б, аби не були (за їхньої природою) циніками. А циніки, вони ж раціонали, не взмозі вхопити справжніх квінтесенців ірраціональної народної свідомості. Тре (перепрошую) мати душу, щоб розуміти народ. Але з душею - який же ти технолог?
 

 
smile3
© Карт [24.01.2012] | Переглядів: 2621
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook