для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Папієвщина" чи "Обкомівщина"?


Читачі "Дурдому" вчора ознайомилися з обкомівською версією "Папієвщини".
Нас не цікавить, чий це "Обком", нас цікавить те, щоб нас у черговий раз не пошили в дурні.
Я вчора звернувся до видатного "політичного філософа" Ніцше, який тільки вчора проНІК на наш сайт, щоб нам надали можливість ознайомитися з оригіналом прес-реліза М.Папієва.
Ми хоч і з "Дурдому", але не настільки, щоб своїми очима не переконатися, хто з нас "Ху...".
Поскільки я відповіді не отримав, а дурнем бути не хочеться, я поцікавився текстом у першоджерела.
 
Приводжу його "без купюр". Вони мабуть залишилися "По ту сторону Добра и Зла" .
 
Прес-реліз від 08.09.2009р.
Папієв розкритикував пропозицію Голови парламенту позбавляти депутатів зарплати
На перший погляд невинна пропозиція Голови ВР В.Литвина знімати зарплати депутатам насправді не є питанням організації роботи Верховної Ради. До обов’язків народного депутата входить не тільки тиснути на кнопки, але в першу чергу – усіма законними засобами обстоювати права громадян. Право оцінювати роботу політиків належить тільки виборцям, - заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Михайло Папієв сьогодні, в інтерв’ю журналістам.
На думку Михайла Папієва, така заява спікера є спробою узурпації влади. «Сам факт «зарплатної стимуляції» діяльності народних депутатів, на зразок «відрядно-преміальної» оплати праці неусвідомлена за можливими наслідками. Сама можливість такої заяви вказує на те, що обов’язок депутата звітувати і відповідати перед виборцями потрібно терміново розширювати і формалізувати на рівні закону», - сказав М.Папієв.
Народний депутат переконаний, що якщо тільки припустити, що спікер Верховної ради має право на власний розсуд давати оцінку роботі депутатів, то така ініціатива закінчиться тим, що В.Литвин буде завтра знімати зарплати з депутатів, яких сам визначить прогульником, неробою і, врешті-решт, з тих, хто проголосує не так, як йому, Голові ВР, хочеться.
Насправді, роботу депутатів від коаліції можна так само оцінити, як ухилення від виконання своїх прямих обов’язків, адже довівши стан справ у державі до економічного обвалу, такі представники депутатського корпусу не мають права не тільки отримувати заробітну плату народного депутата, але носити це почесне звання. Це відноситься до всіх представників коаліції, у тому числі й до самого ініціатора цієї пропозиції – Голови ВР.
«Оцінювати політичну боротьбу може лише виборець на виборах, і нікому крім нього такі права і повноваження законом не встановлені», - підкреслив парламентарій. Прес-служба народного депутата України
Папієва М.М.
255-49-03
 
© manifestofel [09.09.2009] | Переглядів: 1994
Мітки: #Папиев 

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook