для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Первe`, вторе`,... і вінегрет в компоті. Глупість.


Первe`, вторе`,... і вінегрет в компоті.  Глупість.
    За Януковича і його партію  я не голосував  ні в 2004 році, ні 2006 році...не голосував і в 2010 році.
    Не голосував бо не хотів. Не голосував, бо був переконаний, що з такою ментальністтю і такими друзями як у нього державу не будують. Вірніше  - будують, але то буде не  держава.
   Підказувала мені моя чуйка, що покращення життя, яке так щедро обіцяла команда професіоналів на чолі з головним, може не відбутись. Дай бог, щоб хоч не попередньому рівні залишилось то життя - скиглила моя чуйка.
 
   “Я і моя команда не витрачаємо час на пустопорожні розмови та самовихваляння. Здавна звикли переконувати у своїй правоті не солодкими обіцянками, а реальними результатами”
– так нам казав Віктор Янукович у своїй передвиборчій програмі “Україна для людей”.

 
   І воно збулось ! Ви не повірете, але .... Вже через рік свого президенства, як і обіцяв, Янукович підвищів всім  пенсіонерам пенсії у двічі, а  тим, хто мав і до того захмарні пенсії, то нічого не підвищив. І це було справедливо !
  Не скиглив, як всі його папєрєдники, що грошей нема, економіка не працює, казна пуста, договора всі хренові... а працював по 12 годин і не скиглив ! не він, не вся його команда.
  Всьому бюджетному люду теж зарплатню підвищив. І не у двічі, як обіцяв, а в тричі ! Не обіцяв, як сві його папереднікі, а взяв і підвищів ! Вчителям підвищів в ПЯТЕРО, бо розумів, що на навчанні підростаючого покоління економити неможно.
   А саме головне,  що ті, хто мали і до того держплатню в 20 000 грн., то  нічого не отримали в підвищенні. І це теж було дуже справедливо.
  Ціни на всі продукти не те що підвищились, а навіть значно знизились ! ...особливо на капусту.
  Електрику, воду, газ, квартплату настільки заморозили, що літом навіть не треба було включати кондиціонери.
   А те що підняли ціни на бензин з 8 до 10 грн/літр з метою ремонту всіх доріг, то взагалі було вдале рішення.  Вже  через якійсь рік навіть між віддаленними селами не те що зремонтували, а навіть нові дороги збудували. Може і не такими широкими збудували, як того хотіли селяни, але одразу без жодної ями !
Ви тільки  уявіть собі - нова дорога, а ям вже нема ! Фантастика .
  І саме головне - буйним цвітом розквітала економіка !  Всі працюють,зарплатня збільшується, а податки зменьшуються. А запах від того цвіту був таким духмяним, як цвіт куща бузку весною чи троянди влітку.
І тільки сліпий міг не почути того аромату. Все вселяло оптимізм та надію. Тепер я буду голосувати тільки за "покращення" і Януковича в 2015 році і і його команду в 2012 році, якщо він доживе і висуне ще раз свою кандидатуру. Якщо він за якійсь рік-півтора такого покрашення досягнув, то уявіть, що буде через 2 !... 3 ! ..5 ! років.
    І хоч живу я в регіоні, де регіонали на чолі з Януковичем більше одного відсотка  ніколи не набирали на виборах, то тепер Я  все зрозумів, бо побачив та відчув зміни, і дуже шкодую, що  не голосував за "покращення життя" ще в далекому 2004 році. Зрозуміли і всі мої земляки, яких в деяких змі з ненависттю називають - " галічанє". Тепер за Януковича ми горло кому хош перегризем...
А Ви як ?  думаєте що це глупість ? Помиляєтесь !  Про глупість я ще не писав.
Про глупість читайте тільки тепер  :
 
" Юго-восток не будет голосовать за БЮТ ни под каким соусом...  За коммунистов - "да", за "Сильную Украину" - "да", за "Удар" - "да".., а за "БЮТ" - нет!!!
 
От і все про глупість ...pardon розумію що коротко, але навіщо більше ? ... це ж глупість.
 
p.s.
Вже після багатьох коментарів зрозумів що я не в дурдомі, а на виборчих  майданах та дебатах.
Тому мушу дати скорочену версію  своєї імхи для зовсім тупих і посинілих -
 
   Тільки недалека в своєму світогляді людина не змінює своїх переконань
                                                                                                              
пробачте, якщо когось цім образив.
 
і вже зовсім p.s.
 
Ви магаю немєдля свою імху в санбюль ! Devil... може  хоть там  інші хворі будуть ! cray
 
http://durdom.in.ua/uk/main/video/video_id/2323.phtml - ДНЮ СОБОРНОСТІ ПРИСВ'ЯЧУЄТЬСЯ
 

 
© Захар Беркут. [20.01.2012] | Переглядів: 3666

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook