пароль
пам’ятати
[uk] ru

Як УДАРівці маланкували


Як УДАРівці маланкували
Молодь Кіровоградської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» в дні зимових свят замаланкувала кіровоградцям.
 
В Україні існує традиція приймати у себе в хаті вертепників, адже це забезпечує мир, злагоду, багатство та успіх на увесь прийдешній рік усім мешканцям господи. А ті хто ж відмовить прийняти колядників, увесь рік терпітимуть негаразди і спокою не матимуть їхні серця.
От і кіровоградські УДАРівці водили Маланку, вітаючи всіх з народженням Сина Божого та іншими святами. Кіровоградців зі святами вітали Маланка, Василь, Козак, Янгол та Чорт, з піснями та виставою ходили вони від господи до господи, від кабінету до кабінету, даруючи позитивні емоції та несучи вдачу та щастя у Новому Році тим, хто їх впустив на своє обійстя.
Більшість тих, до кого завітали УДАРівці з вертепом, були привітними і щедрими господарями, вони з радістю дивились виставу, підігрували, а інколи й підспівували акторам. Та були й такі, хто не впустив провісників свята до себе в господу. Чи то політична орієнтація завадила, чи неповага до українських традицій.
Одним з тих, хто відмовив колядникам став і губернатор Кіровоградщини Сергій Ларін. Отже спрогнозувати, що чекає на нього і його команду цього року не важко, адже народні повір’я ніколи не обманюють.
 

 
Прес-служба Кіровоградської обласної організації
Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»
© Sinchenko [19.01.2012] | Переглядів: 1133

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.7/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати