для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Так що …?


Так що …?
… багатьма рівчаками, чи одним потоком?
 
Дивна штука, от наче й народна мудрість вже неодноразово відповідь давала на кшталт … «гуртом і батька легше бити», або на гішпанський манір, як С. П’ю його до обговорення запропонував  … «El pueblo unido jamás será vencido!». Чи ті ж таки народні забави … по ламанню віника.
 
Але ж ні, ніщо не підірве оте бажання піти своїм, окремішнім,  нетореним шляхом. Та шо та народна мудрість, коли поціновувачам відтінків хоч кіл на голові теши. Хіба ж можна, шоб ото тільки білий або чорний, а як же ж без сіро-буро-малинового, та ще й щоб обов’язково в смужечку?!  
 
Та ні товариство, сам іноді полюбляю … ексклюзив, от тільки добре б ще в погоні за тим розмаїттям … здоровий глузд не втрачати.
 
От вам приклад з нашого життя ... вибори 2010. В першому турі вибирали, … ну шо вже кожен хтів. А от коли в другому турі від демократичного табору претендентів тільки один залишився, отут і почались великі і як тепер вже можна за наслідками впевнено сказати, трагічні  проблеми із здоровим глуздом, … або запалення хворобливих амбіцій цілої низки непрохідних засранців.
 
Єдине що гріє душу, що самого виборця здоровий глузд здебільшого не залишив. А от наш політикум ота пошесть вразила … «канкрєтна», жоден з «пролетівших» кандидатів, та частина їх найприбацаніших прихильників, єдиного демократичного кандидата у президенти Тимошенко в другому турі, не підтримали. А от більшість виборців дуже чітко зорієнтувались у що виллється для них та країни, прихід до влади кримінального «Хама» зі своєю бандою.
Ну, та ще специфічний виборець регіону, мріючи про реванш за поразку 2004 року, наївно плекав ілюзії … що «свій сучий син», це щось дуже особисте та близьке … яке обов’язково «почує кожного» та «покращить їм життя вже сьогодні» …
Маю надію, шо відповідь на свої млосні фантазії усі ці «ілюзорики» отримали не менш … «канкрєтну»!
 
Ну але то таке, повернемось до наших опозиційних бара… е-е-е, … політиків.
Давайте не будемо себе дурити, нажаль часи коли люди майже задарма могли висунути свого кандидата, якого знають на місцях й котрому довіряють, вже пішли в минуле, а часи коли репродукування та висування потрібних громаді політиків візьме на себе громадянське суспільство, ще не прийшли.
 
Тому не варто обманювати себе й необхідно чітко розуміти, якщо демократичний політик після свого фіаско на виборах не підтримує свого брата чи сестру демократичного кандидата, що продовжує боротьбу, то він як мінімум … повія звичайна. А коли після зради, ще й починає бігати по каналам ТВ й корчити з себе … честь і совість нашої епохи навпіл з надією нації, і це при тому, що навіть партії фактично не має, і не те що першу п’ятірку, трійку назвати не здатен, то це стерво … повія рідкісна.
 
Та й висновок дуже простий … до лампади отій мізерії виконання сподівань людей, завдання одне … вмостити свою кохану персональну дупу в тепле депутатське крісло й лобіювати інтереси своїх фундаторів. Бо нести відповідальність за обіцяне перед людьми, та власне й виконувати обіцянки, може тільки розгалужена велика партія, а не примарні карлики, вже не кажучи просто про одну єдину гниду.
 
Крім того, варто зважити на те проти кого доведеться виступити на виборах 2012 року. Адже ПР у своїх діях так далеко зайшла поза межі правового поля, що в них як в тій летючій фразі «Или я веду её под венец, или она ведет меня к прокурору». Питання залишитись при владі, для них це фактично питання життя чи смерті.
 
Тому оті зехера, у вигляді походу проти «пацанів» багатьма колонами, які потім, колись, може бути … об’єднаються, в боротьбі проти банди, … не проходять, бо утопія!
 
Ці ігри в «різнобарвність» можливі тільки в усталеному демократичному суспільстві. В «зоні» бандючого бєспєдєлу  опозиційні політики повинні або приборкати свої амбіції й об’єднатись в одну силу заради звільнення країни від банди, або … навшпиньки понад лісом, в небуття.
 
А виборець має чітко розуміти, що варіантів в нього тільки два, або ти з бандюками, аби з тими хто проти них … і ніяких відтінків, бо все інше від лукавого. Така консолідація дуже важлива зважаючи на те, що чекати демократичного поводження на виборах від «пацанів», що поставлені перед вибором життя та смерті, абсолютно не варто, спроба їх фальсифікувати буде 100%.      
 
А в такій ситуації, вибори фактично перетворюються на інформаційний привід, коли завдяки консолідації української громади, зважаючи на брутальну спробу її «кинути» на виборах, вона має розуміти, що ці дії «влади» направлені проти реального вибору переважної більшості українців, в спробі їх ошукати, бо саме це розуміння повинно спонукати громаду перейти до рішучих дій, передбачених ст.5 Конституції, по відновлення Конституційного ладу та законності в Україні, при чому скрізь … як на Заході та Сході, так і на Півночі та Півдні.
 
І чим масовішими будуть дії української громади, тим менше шансів, що під час їх проведення «влада» зважиться пролити людську кров. З мільйонами не шуткують навіть клінічні ідіоти, міліція згадує що вона з народом, а суди починають керуватись законами, а не телефонними поняттями.  
 
Бо де б не жила в Україні адекватна людина, від пенсіонера, звичайного робітника  до олігарха, вона воліє жити та працювати по усталеним правилам та законам, які надають їй можливість беззастережно захистити свої права, а влада, робить все можливе для того, щоб зробити не своє, а саме життя громадян максимально комфортним, а не перетворювати його в перманентне пекло.  
 
От заради цього й варто ВСІМ об’єднатись проти банди. А про відтінки та розмаїття барв веселки у політичному спектрі, будемо мати нагоду погомоніти після відновлення демократичного ладу в Україні. Можливо після проведення люстрації, ця розмова стане дещо простішою …
 
Шануймося, бо ми того варті!
І хай нам щастить …
© Блик [18.01.2012] | Переглядів: 2842

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook