для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Система.


Система.
«Не разогнуть рабам колен,
покуда плеть нужна холопу:
нам ветер свежих перемен
всегда вдували через жопу»
И.Губерман

Систе́ма (від дав.-гр. σύστημα — «сполучення») — множина взаємопов'язаних елементів, відокремлена від середовища і яка взаємодіє з ним, як ціле
 
Існуюча сьогодні система влади, була створена при формуванні Совка і була відокремлена від потреб людей з самого початку, (адже Україну фактично окупували, посадили маріонетковий уряд і потім за допомогою цього уряду утворили СРСР – Совок), сам Совок і система створена для його функціонування ніколи не служила жодному народу, навіть російському (котрий і виступав її головним творцем).
З самого початку система створювалась не для людей, а для контролю над ними і їх діяльністю
 
Як сказано у визначені система складається з множини взаємопов’язаних елементів, розгляньмо декотрі з них.
 
Законодавча складова.
«Смешно мне, гражданин начальник, оттого, что я человек, царь природы, разум у меня мировой, и вынужден, однако, сидеть в коммунальном сортире и срать, как орангутанг какой-нибудь».
Юз Алешковский

Сучасне законодавче поле це набагато гірше комунального сортиру………
Конституція наразі виконує роль фігового листочка і по-суті численні її норми та положення вже давно або нещодавно (процес триває постійно) відмінені законами та декотрими міждержавними угодами. А самі закони часто-густо просто суперечать не лише конституції а і один одному. Але насправді все ще крутіше. Адже часто закони НЕГЛАСНО (адже закони при цьому не призупиняються і не змінюються) фактично відміняються рішеннями КМУ, наказами Президента або навіть ЛИСТОМ  з податкової чи якогось відомства.
А всі разом ці норми наново переінакшуються в поясненнях та роз’ясненнях до них, котрі пишуться вже слідом, постфактум і діють фактично замість конституції, законів, наказів та листів податкової……………..
Все це створено не по дурості, а навмисно, коли кожний пише закон під себе.
Саме тому, в подальшому, і виникає ситуація коли суворість законів нівелюється необов’язковістю їх виконання.
 
Судова  складова
Ця складова створена таким чином щоб людина завжди була на гачку. І то в будь якій царині судочинства, чи то господарські відносини чи кримінальні, чи цивільні.
В будь який момент вашу справу можна переглянути і повернути в інший бік і ви запросто можете зі свідка стати звинуваченим, зі звинуваченого жертвою, і хто з на ким ще.
Сьогодні (коли зникла ідеологічна мішура радянщини) це все більш очевидно і це вигідно всім хто при владі, адже такий стан цього елемента системи приносить не погані дивіденди тим хто має доступ до важелів системи .
Саме тому і тягнуться роками декотрі справи типу діла Гонгадзе. Навіть справа проти Кучма котра типу закрита, може бути відкрита знову, в будь якій момент, коли комусь буде потреба натиснути на певний важіль
 
Господарська діяльність
«Полезнее всего - запретить!»
Валентин Пикуль

 
«Чего со мной не делали! И вырезывали, и урезывали, и перетолковывали, и целиком запрещали, и всенародно объявляли, что я – вредный, вредный, вредный…»
Салтыков-Щедрин,

 
Суть цієї діяльності, в наявній системі, завжди була в монополізації всього і вся, контролі всього і вся і заборон на все і вся.
Навіть німці коли ознайомились з існуючими реаліями, на окупованих ними територіях, категорично ЗАБОРОНИЛИ розпускати колгоспи. А тих хто це намагався зробити навіть карали. Адже німці швидко втямили що колгоспи, в існуючому вигляді, створені не для колективного господарювання людей, а для легкого і зручного грабунку результатів праці цих людей
А всі оті заборони? Скільки ж їх? Просто сила силенна. І головне всі створені лише «для блага» простих людей…………
Всі створені лише для того щоб різним ловкачам та нечесним ловчилам було неможливо обманути людину.
Результат? Вже давним давно нечесним бути легше чим чесним. Як кажуть в армії: «Нєнаібьош нє прожівьош………».
Ну от маленький приклад з нещодавніх заборон. Заборонили такі собі Інтернет аптеки, ну щоб люди не страждали від нечесних «таргашей» котрі торгують підлобними ліками. Тобто замість того щоб МВС, СБУ, Митники займались своєю прямою роботою, знаходили джерела підробних ліків, та нечесних аптекарів, вирішили все зробити як завжди……… покращити життя трудящих за кошт самих трудящих………… Адже тепер і в звичайних аптеках служби замовлення доставки ліків через Інтернет просто ліквідують……. Тобто як і завжди, лікувати почали не хворобу, а симптоми. Причому так у всьому. У всіх царинах господарської діяльності.
А що роблять люди коли різного роду ТАБУ стає надто багато? Правильно просто перестають реагувати на них, і заборони стають лише ґрунтом для підживлення корупції, з котрою начебто повинні боротись силові структури……..
 
Силові структури.
Мабуть ні в кого вже сумніву не має що ці структури просто вирішують питання своєї власної кишені, та якісь особисті психологічні, психічні та інші проблеми власної особистості та потреби.
Хтось тут на ДД якось поставив під сумнів здатність представників МВС, СБУ та ЗС стати на захист Януковича і його братви. Щось сказано було про те що то економічно невигідно, що ці хлопці отримують не великі оклади і ставати на захист олігархів їм просто економічно невигідно.
Вибачте, але ви недооцінюєте блядьську сутність цих служивих людей, от візьміть і  просто наберіть в Гуглі
Вбили людину
Найдено результатов: примерно 74 200
 
А потім наберіть
Міліціонери вбили людину
Найдено результатов: примерно 23 300
 
Тобто виходить що фактично кожну третю вбиту людину вбили саме мілі……..???..........................................
Тому можна з впевненістю стверджувати що БУДУТЬ. Будуть і менти і офіцери ЗС і СБУшники воювати за Януковича і компанію. Не за гроші, а лише за тамування власної жаги насильства.
Ні, звісно, коли поразка їх стане для них очевидною, вони намагатимуться накивати п’ятами швидше за своїх хазяїв, звісно на суді вони литимуть сльози і казати щось типу Я  ЗОЛЬТАТ, В ПОЛІТІКЄ НЕРОЗБИРАЙСЬ,  ТО  ВСЕ  SS………..
 
Що ж робити?
А тут нажаль є проблеми. Адже потрібна натуральна НАЦІОНАЛЬНООРІЕНТОВАНА опозиція.
Звісно в нас є купа опозиційних партій, котрі навіть почали потроху займатись (після двох років прострації) боротьбою з окупаційним режимом, ось вже і єднатись нарешті почали, та координувати свої дії. Це добре. Але згадаймо, є така політична технологія, називається ВСІ  ВОНИ  ОДНАКОВІ.
Звісно не всі і звісно не однакові, але ж диму без вогню не буває.
Адже саме Ющенко перебуваючи при владі підвищив в посаді суддю котрий судив активістів «Україна без Кучми». Адже це Луценко перебуваючи при посаді міністра підвищив в чині того ката-слідчого котрий катував активістів «Україна без Кучми». Адже це ДЕМОКРАТИЧНА КОАЛІЦІЯ нічого не зробила щоб зняти судимості з активістів «Україна без Кучми». Адже це та сама ДЕМОКРАТИЧНА КОАЛІЦІЯ нічого не зробила щоб ввести преференції для вітчизняного виробника в багатьох галузях (тому і маємо на ТБ іноземну туфту та книжкові полиці з іноземною макулатурою) і т. д. і т. п.
Вони не змінили систему і система змінила їх……………
Що зроблено теперішніми опозиціонерами для уникнення старих помилок? Яка в них програма? Чи все буде знову як і раніше: оберіть нас і ми покажемо?!!!!
Наближаються вибори.
Опозиція нарешті робить перший важливий крок до перемоги – ЄДНАННЯ і КООРДИНАЦІЯ  ЗУСИЛЬ.
Але що далі?
Далі потрібна ДІЄВА  ПРОГРАМА ПО  ЗМІНІ  ІСНУЮЧОЇ  СИСТЕМИ (не пере форматування її під себе, як це зробили орієнтовані на РФ окупанти Януковича), а дійсну зміну існуючої системи, на систему орієнтовану на українську націю та розвиток нації, Чи є в опозиції така програма? І чи не час нарешті почати її розробляти???
Можемо ми ДДшники якось допомогти в її розробці? Можливо варто хоч би створити на ФОРУМІ ДД відповідну тему куди вносити всі пропозиції і їх обговорювати там? Чи Шрайк створив би в САНБЮЛІ подібне ІМХО щоб воно постійно висіло би там?
Ну наприклад нещодавно були пропозиції озвучені ДДшниками:
1. Від Ярка – дозволити людям мати зброю, натуральну вогнепальну.
2. Від Віталія – зробити обраними посади районних очільників РВВС з правом останніх набирати свій штат (все це повинно чітко регламентовуватись та законодавчо має бути право легко замінити такого очільника у випадку чого.)
3. Від nonemployee – ввести так зване ПРЕЦЕНДЕНТНЕ  ПРАВО в судовій системі.
© Слово [17.01.2012] | Переглядів: 2168

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.7/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook