пароль
пам’ятати
[uk] ru

Про відеоролики і революцію


Про відеоролики і революцію
    Шановний колега АК-74, незрозуміло з яких міркувань (вірогідно – переймаючись гуманітарними переживаннями), показав відеоролик, де якийсь хмир із самовпененістю і безапеляційністю юного хама "учить жизні".
    Суть проповіді того хмира проста: "А чи хочете ви у випадку крутої заварушки опинитися  без світла, телебачення і тирнету? Добре подумайте перед тим, як попертися на протести: ви опинитеся між тими, хто має владу і тими, хто хоче її одержати, а збоку – ще й ОМОНи  з "Беркутами", і всі вони однакові. Вас можуть образити, і, страшно уявити, навіть набити морду і відключити вам мікрохвильовку. Вас в черговий раз використають. А тому – краще бути "не при ділах", краще сидіти вдома і жувати шмарклі. Тим паче, з голоду не дохнете, революційно настроєні недоумки". Тіпа він багато прожив, щось знає таке, чого і афганець з чорнобильцем не знають. "Ванга" херова… .
    От такий простий і настільки ж ювелірно підлий ролик. Знятий, безперечно, розумним мерзотником. У війну таких проповідників, як той педерастичного вигляду поцоватий тип у капюшоні, стріляли, як собак. І правильно робили.
 
    Немає сумніву у тому, що цю кримінальну кліку треба усувати від влади. Ти паче, що влада і ресурси країни концентруються вже в руках навіть не окремої політисили – ПР з її лакеями комуняками та іншим лайном, – а в руках окремої "сім'ї". І країна швидко перетворюється з держави у якусь пародію на "сучу" зону, де знівельовані навіть т.зв. "понятія". У якесь поміщиче феодально-кріпосне хазяйство із межигірським хамом на чолі. Це вже "безпредєл".
    Народ, що пережив у своїй історії страхіття трьох воєн і двох голодоморів, не заслужив на таку дійсність, на таке жалюгідне і принизливе існування (а з іншого боку, і заслужив, якщо сам вибрав собі такий хамський "вектор"…).
    Немає сумніву у тому, що всякі збурення несуть у собі загрозу для звичного життя і небезпеку для здоров'я і життя громадян, особливо – людей совісних, активних, людей з почуттям власної гідності. Але ж нинішня бандовлада несе такі ж загрози!!! Перманентно! І це ВЖЕ є стилем і "нормою" її поведінки! Невже потрібні докази і приклади?
 
    Ну, добре. Всяка революція несе у собі відомі і передбачувані негативи, особливо, якщо вона не революція власне (підготовлена, зорганізована для мінімізації можливих втрат, з чіткими планом і баченням результатів), а сліпий і безжалісний бунт.
Але хто сказав, що треба обов'язково нищити матеріальні цінності: палити облради, грабувати магазини і піднімати в повітря заправки? Хто сказав, що людина у процесі боротьби обов'язково повинна перетворитися на скотину, що не думає про завтрашній день? І хто сказав, що не можна прибити мародера, як скаженого пса? Втрата невелика. Одним ригом менше… .
    Психологія натовпу деструктивна. Як правило. Але Майдан проявив у людях все найкраще, що вони змогли продемонструвати собі і співвітчизникам. І не бачу причин, з яких українці повинні робитися виродками, бандитами и мародерами у випадку збройних конфліктів з владою (а вона до цього готова). До того ж не вірю, що більшість міліціянтів (дебільний вираз, як хтось влучно відмітив) готові так запросто стрельнути у натовп. Тим більше не вірю, що знайдеться багато командирів внутрішніх військ, що такий наказ охоче підтримають, і таких солдатів, що його живо виконають. Ця влада не має потрібного рівня поваги і підтримки для реалізації подібного сценарію. Хам – це не Мубарак і не Каддафі, навіть не Лукашенко, що вже усім наостоп…ів, як чиряк на дупі. Це – помилка, "нєдоразумєніє", яке повинно бути рішуче виправлене.
    Вважаю некоректним порівняння України з Єгиптом і Лівією: не та ситуація, не та історія, не той менталітет. А от останні дні Каддафі і Хама, бесславний кінець їх можуть бути дуже подібними… . І це при тому, що у Каддафі були і безперечні плюси! У нашого ж їх нема. Одні "статті". Одна другої тяжче.
 
    Протести чорнобильців і афганців не несли у собі вимог зміни системи влади, як і минулі "малі підприємницькі майдани", тому і не знайшли підтримки широкого загалу. Всяка цехова "шкурність", навіть цілком зрозуміла і схвальна, ніколи не буде підтримана цілком і повністю. Мало того, вона може бути успішно використана владою як інструмент "розділення і панування".
    Нмсд, дійсно масові і усвідомлені виступи можуть відбутися відразу після виборів, знівечених фальсифікаціями, у вірогідності яких немає найменших сумнівів. До того часу влада затрахає всіх до крайньої межі. Укрєвро-2012, певно, перенесуть у Германію. Зростуть і без того високі податки (мій податок на днях підвищений більш, ніж вдвоє – у 2,15 рази). Отоді і рвоне. Разом з теплою погодою. Але ж тоді попереду – зима… .
    Непогано було б, якби масові збурення почалися до того. Втім, все, що завгодно може стати фітилем і для неочікуваних подій. Втім, як показує дійсність, навіть убивство студента чи смерть чорнобильця для нашого лохторату не привід для протестів. До пори, до часу… .
    Як би там не було, але, якщо сидіти дома, не зміниться нічого, крім банківських рахунків втративших усяку совість і почуття міри разом з інстинктом самозбереження владної купки паразитів. А за час "простою", якщо слідувати логіці того підорка з ролика, влада засадить у кутузки багатьох достойних людей. А тих, хто перебуває там за карні злочини, амністує. Як соціально близьких. Для "стабільності".
    Так що нехай той мудак з ролика заткнеться і засуне свій мікрофон собі у … додумайте самі.
 
    У моїй сім'ї є жартівливий, трохи грубуватий, девіз: "Нє бздєть!". Що аналогічно відомому політзеківському "Не хлюздити – хлюздю на паличці катають". Деякі ж бз…ть навіть п'ятірку виставити за вдалу антивладну фотожабку: а раптом вирахують по Ай-Пі і налякають до всирачки… .
    А той гнилий ролик треба видалити, режисерові і підорку начистити рильця, дати по сраках чобітом і миролюбно відпустити.
 
    Ну, десь так... .
    ukr
© PiligrimK [14.01.2012] | Переглядів: 3148

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/84

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook