пароль
пам’ятати
[uk] ru

А нафіга нам це ЄВРО?


А нафіга нам це ЄВРО?
Колега DSM згадав тему Євро-2012. І подумалося...
 
А добре було б пересрати цим виродкам Євро-2012!
Державі весь цей карнавал не принесе ні копійки. Бюджет під цим приводом уже роздерибанений і буде далі дерибанитися по максимуму, особливо в останні дні, коли треба буде встигнути "підтягнути хвости" "любой ценой". Все, що робиться під приводом підготовки до чемпіонату, державі практично не потрібне: доходи одержать тільки "свої", не сплативши в казну ні копійки податків. Уже розписані категорії послуг, що не оподатковуються з приводу "супер-пупер-офігенного значення" Євро-2012 для України. Погугліть. І з неприємним розумінням знайдете: там тільки "свої"! Риги. Не всі, зрозуміло, члєни партії, не шахтери затуркані, а риги із ригів! Риготні риги, з біографіями кримінальними.
Мало того, придумають нові форми "законного" здирництва, щоб люди віддали свої кревні в той бездонний ригівський лантух, – є тому приклади. І для певних кіл "заробіток" на Євро різко зросте, бо для багатьох з них податки уже анульовані. Тисячі тон "пальонки" будуть продані без найменших втрат на податки - все безподатково, на все "зелене світло" – для своїх. Тисячі тон неякісного бензину – ослячої ригівської сечі – заллються у баки єврогостей, угробивши двигуни їх автомобілів.
Уже активуються менеджери статевих послуг... . Дєффачки, знаючі англійську, упірьод передком, б... юні, ославте Україну!.. Осоромте свою батьківщину на роки, на десятиляття уперед, не стісняйтесь: слава про дешевизну українських шльондр біжить попереду потягів на Братіславу і Берлін, Прагу і Варшаву, Будапешт і Софію!.. Вперед, сучки!, що забули, чиїх батьків ви діти, сини і дочки... . Дайошь дурну Європу!.. Покорім!
А тут і їхати нікуди не треба: клієнти самі їдуть, свої фантазії сюди везуть! Впірьод, дєффачкі незалежної України: демпінгуйте ціни на статеві послуги так, щоб та Європа сіла на жопу і на СНІД!.. Щоб "випала в осад" від повної відсутності будь-яких моральних гальм. Це називатиметься "перекладацькими" послугами, сервісом екскорту або ще якось, але красиво і невинно. Менти на цей час осліпнуть і оглухнуть по команді.
Оскільки все робиться на понтах і через дупу, ми в черговий раз обгадимося перед Європою, приємно враженою дешевизною наших шльондр і шокуючою примітивністю готельного сервісу, неякісним пальним на заправках, тваринною жадібністю чиновників, скотством даїшників і свинством аборигенів, що засруть все докілля навкруги стадіонів... .
А намети, які рекламують риги, то взагалі щось особливе... . Цікаво буде подивитися на віп-намети: що ж то за дивовижний винахід наших урок, де там буде стояти біотуалет, і як жителі тих наметів будуть ними користуватися там же, де сплять? Вони ж не урки, до параш не звиклі, тіпа ніжні і вразливі... . Ай, мля!
Соромище-стидобище, яке риги намагаються видати за "нове слово" у сфері готельних послуг!.. Піпець!..
І на фіга нам воно треба??? Оце ганьбище?
Не маю жодного сумніву, що на стадіонах лунатимуть слогани на кшталт "Спасибі жителям...", і ніякі стукачі тому не завадять, хай хоч пополам перервуться у службовому запалі, ананаси. Риги не зможуть не обісратися. Не зможуть, як не можуть змінити свою генетичну кримінально-скотську сутність. Ми знову і знову будемо осоромлюватися перед людьми, знову будемо червоніти за свого тупого "пахана", знову виставлятимемося перед Європою, як тупа, неосвічена і напівдика країна, що не здатна цивілізовано провести чемпіонат Європи. Як країна, що не здатна заробити на ньому для держави і народу, а тільки - для досить вузького кола наближених до влади казнокрадів. Дороги, готелі, "общепіт" у його збоченому варіанті - все принесе прибуток тільки ригівським виродкам, але - не людям. До речі, деякі новеньки дороги уже розвалюються. І всі розваляться, крім, зрозуміло траси Київ-Межигірья.
Впевнений, що безподаткові права на обслуговування гостей одержать тільки  "свої" – ті ж падлючі риги. А хто захоче заробити на Євро, будуть змушені давати величезні хабарі. Коротше, Євро принесе прибутки тільки тим, хто близький до влади і їй лояльний.
Зате бойкот Мундіалю дасть важливий і позитивний ефект – риги позачерговий раз будуть обісрані, як на те вони, падлюки, і заслуговують. Освічена Європа зможе зрозуміти, що не все населення України – тупі ублюдки, що народ і влада – це трошки різні речі. Що країна, яка має політичних зеків, не достойна приймати у себе гостей з нормальних країн. І не має на те ніякого морального і політичного права.
 
То ж, можливо, було б краще для всіх не проводити те Євро в Україні? Риги вже, певно, підраховують прибутки. А нам усім воно стовідсотково вийде боком: усе, що роблять риги, це – за наш з вами рахунок. Ми ще довго будемо вибльовувати те "свято". Бо воно не для нас, воно для ригів.
Але сором за них, за цю хамську владу, яка навіть не розуміє всієї своєї ницості, за приниження і ганьбу – цей сором ляже на нас, на всіх громадянан України. А риги сраму не імуть... .
Матчі ми подивимося по ТБ і так. І вболіватимемо за наших біля телевізорів: бо білети на стадіони будуть розпродані з націнкою серед "своїх", або просто – зі спекулянтською націнкою. І ця націнка піде у кишені того ж сморідного прошарку влади: богям, вітям, рінатам, суркісам та іншим "кровосісям"... .
Риги - це падлюки "до мозку кісток". Риг не чхне, не висереться, сука, без вигоди для себе. Риг навіть на власній смерті заробить копійку-другу, бо риг – то не людина. Риг – це урка, риг – це смертельний ворог усьому хорошому, це – антипод самим поняттям "людяність і справедивість", поняттям "честь і совість" і т.д.. Риг – це риг, щоб він здох... .
Риг – то не людина взагалі. То сморідна суміш виблядка з ублюдком. То, як стафілококова інфекція – все, до чого має відношення риг, перетворюється у гній і лайно. Все, чого торкнувся риг, поширює навкруг себе смердючі міазми брехні, зиску, нещирості і обману. І в цьому букеті все виразніше відчувається солодкувато-нудотний, гнітючий запах тління, запах деградації, занепаду і розпаду. То вмирає, агонізуючи, велика держава, що ще зовсім недавно, здавалося б, встала з колін і мала надію піти. Натомість параліч. Церебральний.
Бо тіло тієї держави вибрало собі замість мозку смердючий абсцес – ОЗУ "Партія регіонів". "Спритків" без "Гарнюнь".
А сусіди наші – поляки, – ті напевне перетворять чемпіонат у справжнє свято, приємні наслідки якого ще довго будуть радувати країну.
 

 

 

 

 

 
© PiligrimK [13.01.2012] | Переглядів: 3327

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.3/83

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook