пароль
пам’ятати
[uk] ru

Скільки Бігморд Хама зафарбовано сьогодні?


Скільки Бігморд Хама зафарбовано сьогодні?

 
Відверто кажучи, я не знаю, чи відвідує і читає молодь (особливо "комп"ютерно продвинута") ДД.
Якби читала, то вже давно спромоглася створити щось на зразок постійно діючого вікна із рахунком забитих пофарбованих бігмордів "Хама, єнакієвського, межигірського і пр. і пр. великія і малия  майонтків ОРЕНДАРЯ" (бо воно же ж ніц не володіє, а тільки орендує, курва, щоб податки не сплачувати).
Але жарти-жартами, тенденція намітилася і має право на існування: якщо не можеш плюнути (зазвиздіти, на...бнути, далі підберіть свої слова) у саму харю морди обличчя зека, то хоч пофарбуй її відфотожопений відбиток на бігморді!
Пропозиція до комп"ютерно продвинутої молоді - створити і розповсюджувати по якомога більшому числі сайтів оці витвори фотожабівського мистецтва (я маю на увазі спотворене зализюванням до слюнявої педерастичності обличчя харі морди їстоти, яка виглядає на тих бігмордах років на 30 молодшою, ніж є насправді). І щоб кожного ранку на моніторах компів у усіх приватних громадян, у офісах і агентствах з"являлося б це маленке віконце із кількістю вбитих єнотів  знятих скальпів пофарбованих бігмордів хама по всій країні.
Араби чомусь спромоглися інтернетом вивести на вулиці мільони людей. А чим українці гірші?
Особливо прийнявши до уваги останній вислів Хама стосовно того, що Україна платить за газ найбільше у світі. Тобто здача Севастополя  не спрацювала і тепер треба щось доздати, типу труби чи Антонова, чи Южного,  чи що там ще залишилось недоздане..
Ах ти ж паскуднику! Ти, що віддавши все що міг, і вкравши все що міг, і НІЧОГО не давши Україні за це, ще сидиш у президентському кріслі, а не гниєш поряд із парашою? Та, це вже, мабуть, не на довго, якщо, правда, не повісять тебе, курво, раніше догори дригом на воротах твого ОРЕНДОВАНОГО Межигір"я.
 
От ОДНЕ тільки дивує: за що ж-таки тоді Юлька сидить, а ця бігморда хама вісить?
Чи може слід вже повісити замість морди хама самого хама? І фарбуй його тоді скільки хочеш!
Я вважаю, що саме час.
Слава Україні!
Смерть окупаційній банді!
© itar [13.01.2012] | Переглядів: 2587

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.7/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація