пароль
пам’ятати
[uk] ru

Гайтана зурочила «Шахтар»?


Гайтана зурочила «Шахтар»?
«Шахтёр – наша лучшая команда.
Это звездная команда – Шахтёр.
Шахтёр, мы победе вашей рады.
Забей снова гол!
Забей снова гол!
»
 
/Текст і музика Гайтани/
 
Після того, як Гайтана заспівала «Шахтер – чемпіон!» і знялася в однойменному кліпі разом з провідними гравцями та головним тренером іменитої команди, в помаранчево-чорних розпочалася суцільна чорна смуга. Зокрема, невдовзі після прем’єри відеокліпу «наша лучшая команда» з тріском провалила Лігу Чемпіонів, ганебно вилетівши з європейських кубків.
 
Днями ж у серйозну ДТП в Бухаресті потрапив румунський наставник «Шахтаря» Мірча Луческу. З важкими травмами – забоєм грудної клітини та переламами ребер – він був госпіталізований у столичну клініку.
 
На даний момент «містера» вже прооперували і попри все ще тяжкий стан пацієнта лікарі дають сприятливий прогноз. Попереду – багатотижневий курс реабілітації. Постраждалого відвідав власник клубу Рінат Ахметов, який підтримує з Луческу дружні стосунки і навіть висловив готовність на час одужання друга виконувати його обов’язки в команді, тобто стати «коучем».
 
Але неприємності на цьому не закінчилися. Як стало відомо, румунська поліція вилучила в прооперованого водійські права і порушила проти нього кримінальну справу, оскільки вважає винним в аварії саме потерпілого. Автівка, якою керував «містер», врізалася в іншу на одному з бульварів румунської столиці, а потім натрапила на трамвай. В ДТП також постраждав пасажир, що сидів поруч з Луческу.
 
За іншою інформацією, головною винуватицею дорожньо-транспортної пригоди стала жінка, яка порушила правила розвороту.
 
Звичайно, пряму «науково» підтверджену залежність низки драматичних подій у житті клубу з піснею Гайтани встановити неможливо. Єдине, про що можна вести мову, так це про фатальний збіг обставин.
 
Окрім головного тренера активну участь в зйомках кліпа Гайтани також взяли капітан інтернаціональної донецької команди Даріо Срна та інші футболісти, зокрема Разван Рац, Олексій Гай та Євген Селезньов.
 
Цікаво, чи не збирається Гайтана написати ще якусь пісню на футбольну тематику чи про конкретну команду? Тоді можна буде перевірити статус афро-української співачки як рокової жінки. До речі, Гайтана, також є офіційним другом Євро-2012…
 
«Шахтёр Чемпион! – я снова повторю,
Из-за тебя, Шахтёр, я футбол люблю.
Шахтёр, забивай! Свой мяч не отдавай!
И помни, мы всегда болеем за тебя
».
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ
© spetskor [11.01.2012] | Переглядів: 1262

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.7/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати