для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ДРАСТУЙ, ДУПА – Новий Рік! Приїхали?


ДРАСТУЙ, ДУПА – Новий Рік! Приїхали?

 
Ти ж бо, куме, хтів треттю силу? То ось вона – милуйся:
«У Краматорську жорстоко побито і пограбовано співробітника "обмінника".
В Одесі викрали колишнього бізнесмена.
У Харкові пограбували два ювелірних магазини.
Пограбування другого ювелірного магазину, який також розташований на проспекті Гагаріна, сталося 28 грудня близько 16.15.
29 грудня злочинець, озброєний газовим пістолетом, скоїв пограбування відділення Ощадбанку в Ізмаїлі Одеської області.
В Полтаве двое неизвестных на улице застрелили предпринимателя и ранили его жену.

 
А ось справжній цвях сезону:
12 грудня в Донецьку було пограбовано відділення банку "Креді Агріколь". Від куль грабіжників постраждали троє людей, одна з них пізніше померла в лікарні.»
 
Як тобі зведення з фронту? Та ні, не з кролікового, а з натурального. І де ж ота сильна влада? Ти ж казав, що, коли вже немає в Україні третьої сили, то хуч сильна влада буде, буде порядок та стабільність. Так оце й є той порядок та стабільність? В країні почалась війна.  Вона вже йде. Й веде її друга влада. Наступний рік буде роком двовладдя. Друга влада з‘являється там, де основна влада слабка та неспроможна зберегти спокій і порядок у державі. Так було у 1917-у в Росії, так було у 1991-у за Сов‘єтами.
 
Ця влада вже стала коровою-рекордисткою по вливаннях у правоохренетільні  органи. Вона вже така могутня, що навіть одним кволим своїм мізинцем – Кіреєвим - спромоглася  закатати туди, де Макар телят не пас, лідера опозиції, лише трьома відсотками поступившему лідеру банди, внаслідок чого банда прийшла до влади. Ця влада така могутня, що запросто справляється з мирними виступами беззбройних громадян. Але…
 
Але, як тільки виявляється хтось озброєний, тут ця влада й обсирається. А в кого ще, як не у влади може бути зброя – тільки в таких же бандитів, як і сама влада. Й тут вона безсила. Вона навіть не може сказати, як той один, у якого вкрали чемодана: «Поверніть, а то вам буде, як було у Одесі». Бо, як воно було у Одесі всі знають, й нічого, крім гіркого сміху із сльозами за нізащо згубленими молодиками з міліції, не викликає.
 
Ось і Донецька міліція вирішила того цвяха витягти та звернулася до жителів міста з проханням про надання інформації, яка могла б сприяти затриманню "банди Кульгавого".
А банда, зараз же - відповідь: «Алаверди, від нашого столу до вашого столу. Ми вас бачили на одному  місці, ментяри погани», й, як-то кажуть (с Янукович), не відходячи від каси (Приватбанку),
розстріляли вже п‘ятьох ні в чому не повинних людей, та й пішли собі, не взявши й копійки. Це вже не абиякий виклик основній владі, точніше основній банді. Як там на тачанці: «Знай наших. Нас не догонишь, а догонишь – хрен возьмешь». А кров вже ллэться. Ми ж, куме, знаємо, що Бога немає, але як же воно стає так, що першими безпорадність влади відчувають на себе її прихильники, ті, що «за свого хлопця», ті, що за «покращення вже сьогодні»? Тільки той «свій хлопець» не так вже й переймається – стріляють не в нього, стріляють у народ, а він собі може й далі жерти, жерти та жерти. Тут у нього, дійсно, все стабільно.
 
Та друга влада невловима, бо її будуть шукати у Донецьку, а вона скочить у Симферополі, у Донецьку Кульгавий, а у Харкові буде Гундявий, а у Києві – Кривий. Це ж Україна, це ж махновщина. Тільки різниця, що Махно воював за народ, а от ці обидві влади – обідві проти народу. Й народу буде непереливки. Тому у цю новорічну ніч український народ буде отак незлим тихим словом  поминати тих, що спочатку сховалися по схронах, очікуючи третю силу, а потім побачивши, що не дочекатися тої сили, стали себе й інших заспокоювати, що ця влада все ж непогана, бо сильна й наведе порядок та стабільність. Отож, куме, пий, доки є, що наливати, а закусювати будеш у новому році тим, що очі бачили, коли купували.
 
Отакий чекає на нас Новий Рік!  
© deddon [31.12.2011] | Переглядів: 2987
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook