пароль
пам’ятати
[uk] ru

Передноворічне …


Передноворічне …
Ніколи не буває так погано  … як нам здається, й так добре, як нам би кортіло.
 
Все плине своєю чередою, звичайно ж Новий рік, як кажуть на носі, а настрою … як в того Керролла – «як ваші справи? — Ніяк — Як ніяк? — Зовсім ніяк!». А все чому, бо людина для настрою, перспективу повинна мати, як казали в минулому столітті … «повинно бути світло, в кінці тунелю».
 
Воно б може й так, коли б не складалось враження, що все населення країни … суцільно тобі проктологи, та ше й гуртом до одного отого «тунелю» заглядаємо. Тож і не дивно, шо світла там ніякого нема, тільки тхне відповідно, та власне на те воно й дупа.
 
Ох і схибили ми з такою концепцією місця пошуку «перспективи», сильно схибили. Хоча не всі, хіба що половина. Бо інша половина перед тим схибила, на клятого бджоляра око поклавши. Краще б шось інше.
 
А шо, теж таке наче ладненьке з початку було, все рукави засукувало. Ото громада наївна й повелась, шо то воно таке гаряче, до роботи пнеться. А вийшло набагато простіше, то воно переймалось шоб рукави об руки не забруднить, оті що нічого …
 
Та нехай йому грець, від одного здихались то тепер оця нова «праффесіанальна» халепа, чи пак наволоч. Тьху, … не до свят будь згадане. Та ні, звичайно можна спробувати собі якогось персонального «світу» збудувати, як один знайомий собі райдужну світлину малював, коли йому «пацани» запропонували з 70% відкатом у 20-12 погратися. І кажеш же, не лізь дурню, ні, тільки на своїй власній …
Саме ото після того як в «метелику» грошенята матеріалізував та «відкотив», податківці і приперлися, по відмашці з того ж «метелика», бо дах в них бачте один. Синій такий, може бачили? Тепер ше «державі» 70% відкотить. Чи податковій … краксффорд!
  
Так шо куди з того свого «світу» не ступай, саме в їх лайно й потрапиш.
Звичайно там з самого початку по самій «тектоніці» Вітька ІІ було видко шо лайно, але ж люд з регіону дуже наполягав,
- а давайте тепер нашого … папробиваєм.
І шо, спробували? То може час вже сплюнути, чи ше трохи пожуєте?!
А нам то взагалі це опудало, як в тому анекдоті … «Джо, тобі не здається шо ми з тобою на шару … ?»
 
Ой шось воно якесь не Новорічне виходить.
Мабуть треба шось світле згадать.
О-о-о, Майдан, то світле. Згадайте, мільйони людей, а довкола світлі обличчя й сяючі очі, тут емоції бурхають … оце б комусь в щелепу зацідить, а подивишся довкола, і відлягло … бо «ми всі одної крові, ти і я»!
 
А найсвітліше, наші діти та онуки, це скільки ж треба їм ще розповісти та показать? А шо ж показать, коли тут оце, одоробло стоїть. Ні, однозначно, треба цю наволоч прибирать, поки всю територію не загидили, та будувати світле, затишне,  … для всіх нас, як для себе!
 
Та власне навряд хто й проти, от тільки як почати? То може з Новим роком і варто, це ж просто в Новому … та й НОВЕ !!!  Але шоб не пізніше, бо годі час гаяти.
Здоров'я, успіхів і най нам щастить  … з Новим роком!
 
Слава Україні! ukr
 
P.S. Дуже часто ми як учасники процесів не помічаємо їх важливості та значення. Але це дуже виразно видко зі сторони. Перегляньте посилання, схоже це було щиро і саме про нас!  
 
New year
© Блик [30.12.2011] | Переглядів: 2140

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати