пароль
пам’ятати
[uk] ru

Екскрємєнт.


Екскрємєнт.
Почитати треба спочатку. Тоді можна на будь якому етапі перевірити що не так, та і самі етапи будуть розвиватись логічно.
Навіть в Біблії сказано СПОЧАТКУ  було СЛОВО (не плутати з моїм сайтовим псевдо, котре непов’язане з тим). Далі там теж показано весь ланцюжок причинно-наслідкового зв’язку. Власне кажучи так у всьому і в житті і в роботі. Аналогічно і з розбудовою держави.
Кожна нація, на початку свого становлення, декларувала певні морально-етичні, культурні, та духовні цінності.
Ну наприклад загально відомі концепції:
«Ми створили Італію, тепер треба створити італійців» – хрестоматійна фраза письменника-історика Массімо д’Адзельйо фактично дала імпульс для розвитку республіки, глибинна ідеологія цього процесу не змінилась навіть
Або інша відома концепція  - Москва третій Рим, особлива місія росіян і т. д. фактично сформували лінію розвитку Московської держави. Ця лінія міняла окрас, але головна, основна ідеологічна основа лишилась та сама, незважаючи на жоден окрас Московії, чи то царська чи то більшовицька чи то «демократична» лишились шовіністично імперськими.
Окрім цього коли у 1917 році в Росії  прийшли так звані «бальшєвікі», вони теж проголосили про створення людини НОВОГО  ТИПУ. В силу різного роду причин цей процес, в більшовиків, призвів до досить потворного гібриду, такого собі «рускаязичнава чуткі с ліцом кавказкой національності» або простіше «людини радянської, в народі СОВКА»
Нажаль у 1991 році керманичі України проголосили лише державний суверенітет, продовживши у всьому іншому політику «совка», тобто полупилось як би не розбудова української нації, а типу виокремлення частини «совка».
Фактично не взявши нічого від СВОЄЇ історії. Адже історія Української держави це Київська Русь-Галицько-Волинське королівство та Князівство Володимира Ольгердовича - Козацька держава на Січи та період Гетьманства  – УНР – Гетьманат Скоропадського – Директорія - проголошення  державності Бандерою та Боротьба УПА – УСРР та УРСР і врешті решт у 1991 році Україна. І от з цього тисячолітнього історичного періоду, взято лише невелику частину…….

Була надія у 2004 році на зміну ситуації. Президент тоді навіть почав вимовляти слово НАЦІЯ, але по-суті далі справа в нього не пішла навіть на словах. Хіба словосполучення МАЛОРОС було замінено на більш модерний варіант МАЛЕНЬКИЙУКРАЇНЕЦЬ…………
А це свідчить лише про те що влада так і не спромоглась опанувати поняття НАЦІЇ, основою котрого служить БРАТЕРСТВО, а вже з відти логічно і виходить і рівність в правах і відповідно свобода громадянина.
Нажаль у 2010 році ситуація лише погіршилась. Фактично почався якійсь псевдо експеримент, а точніше ЕКСРЕМЕНТ...............
Замість України почали розбудовувати якусь «НОВУ КРАЇНУ» з ідеологією «Рускава Міра» та на принципах якоїсь «РУССКОЯЗИЧНОЙ  УКРАІНИ»

На превеликий жаль (для людей прагматичних та цинічних) якщо нехтувати оцими духовними, морально-етичними чинниками нічого нормально не вийде, адже порушується гармонія душі і тіла.
 
Тому доки ми (де б це не було, навіть на форумі як от тут):
ІМХО Блокера:
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/12671/user_id/1865.phtml
- в первом периоде эпохи украинской независимости (1991-1999г.г.) произошла разруха и война всех против всех, подобная периоду Гражданской войны 1917-1921г.г.;
Будемо використовувати не власну ідентичність (адже для України громадянська війна тривала лише в період 1920-1921 роки, тобто після окупації України у 1919 році), а користуватимемось ЧУЖИМИ історіями, то нічого нормального сформулювати і побудувати не вдасться.
Так має бути у всьому.
Це не дрібниця, те про що автор абсолютно правильно вказав тут: http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/12633.phtml
Можуть правда заперечити, типу скільки не кажи халва солодко не стане. Але якщо постійно згадувати гівно то врешті решт воно і вийде все гівняно…………..
Адже давно вже доведено, навіть затятими матеріалістами, що думки і слова є матеріальні, і що все духовне відбивається і впливає на світ матеріальний.
Тому якщо нами керуватимуть голови (міські чи обласні) це не факт що буде добре і щось круто поліпшиться, але точно можна сказати що допоки керуватимуть ГУБЕРНАТОРИ та мери то нічого доброго навіть не чекайте.
І так в усьому. Інакше ми стаємо схожі на героя того старого анекдоту про дядьку котрий біля ліхтаря шукає щось, а його питають, що шукаєте, та каже он в далині, там на краю дороги загубив ключа.
Так а тут же чому його  шукаєте???
Але ж тут ліхтар світить…
 
© Слово [26.12.2011] | Переглядів: 2113

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.6/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook