пароль
пам’ятати
[uk] ru

І знову про Росію.


І знову про Росію.
Останнім часом в українському інтернет просторі одна за другою з’являються публікації, в яких описуються антипутінські мітинги. Росія змінилася! Росія повстала! Звичайно ж, приємно, що ще одному «царю» народ сказав своє «ФЕ». Але…
 
Росія змінилася!
 
І як же змінилася Росія? Точніше – як змінилися росіяни? Зникли проблеми, підняті Булгаковим вустами професора Преображенського? П’янство перестало бути візитною карткою Росії? Чи, може, росіяни, засоромившись, осудили російський шовінізм?
 
Кажете, що п’ють у Росії не всі? А мочиться мимо унітазу і взагалі мізерний процент? Добре, сформулюю питання про всіх росіян: Вони вже захотіли бути європейцями? По духу, а не по зарплаті. Вони захотіли відмовитися від імперських замашок?
 
Не бачу я цих змін. Просто дістало їх, що один і той же політик вже 15 років втирає їм, що без нього – ніяк. Навіть після того, як більшість вже зрозуміла, що без нього можна і треба. Дістало – от і повстали. Не вперше, до речі. Де ж зміни?
 
Росія повстала!
 
Проти чого повстала Росія? Правильно, проти фальсифікацій. Проти Чурова, голови їхнього ЦИК. Частково -- проти самого Путіна, якого небезпідставно вважають основним натхненником цих фальсифікацій.
 
І які ж вимоги у протестувальників? На рахунок фальсифікацій все чітко і ясно: зняти Чурова і провести нові вибори. А от на рахунок звільнення політв’язнів не все так просто. В Росії жоден не сидить по політичних статтях. Приблизно, як і у нас.
 
То що ж принесуть нові вибори у Росії? За кого проголосує росіянин? Якщо подивитися на офіційні та неофіційні дані, побачимо, що голоси від ЄР перетечуть в основному до КПРФ, Справедливої Росії та ЛДПР. Зюганов дасть нам дешевий газ? Чи Жириновський не буде пхати в Україну свого чобота, якого він збирався мити у Індійському океані?
 
Навіть, якщо реально опозиційні партії допустять до виборів, чи підтримає народ євроінтеграцію Росії? Чи є хоч якийсь шанс мати сусідом на сході європейську демократичну державу? Уявляєте собі після стількох років антинатовської пропаганди Росію в Альянсі?
 
Я – оптиміст, але ж не до такої міри!
© Коваль [25.12.2011] | Переглядів: 2061

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати