пароль
пам’ятати
[uk] ru

Мій найкращий друг


Мій найкращий друг
Є у мене такий друг, не подумайте, що мова йде про чоловіка, ні-ні, тільки не про ЦЕ, як то кажуть, чим більше я дізнаюся про людей, тим більше люблю собак.
     Так оце мій найкращій друг - це мій собака, породи ердельтер"єр. Де ви знайдете такого чоловіка, який щасливий бути завжди з тобою, здатен життя покласти, захищаючи тебе, який любить тебе ні за що, який безумно сумує без тебе, який радіє без тями, коли радісно тобі, але який з розумінням заглядає тобі в очі, коли тобі сумно і вилизує тобі обличчя, коли бачить на ньому сльози, коли тільки за тембром твого голосу розуміє, що ти не жартуєш, і треба все виконувати беззаперечно. А головне, він ніколи не зрадить та не кине тебе напризволяще.
 
     Так вийшло, що ми з ним живемо разом і в Києві взимку, і в селі весняно-літньо-осінній сезон, ну ще є кіт, але він завжди сам по собі, як і всі коти. В селі воля у повному розумінні, там без його дозволу ніхто не посміє навіть наблизитись до мене, бо він зупиняє на півдороги, сідає перед відвідувачем і оглядаючись на мене, очима запитує: кусати? та чекає команди.
 
В місті все складніше, коли я кудись йду, він сумує один і, як нещодавно дізналась від сусідів, виє так, що кров в жилах холоне.
Все б нічого, та у сусідів новонароджена дитина, прийшлось входити в їх положення та шукати вихід з цього становища. Інет підказав, що є новий прилад - ошийник "антілай", оце купила я один такий із ультразвуковою дією, два дні поекспериментувала, все дарма, не діє на мого собаку, повернула назад та спробувала ще один, вже електроімпульсної дії, але спрбувала на собі, так це просто якийсь електрошокер. Так що, не ведіться на рекламу, якщо комусь буде така потреба, а вийшла я з цього положення дуже просто: згадала, як ще цуценям забороняла брати щось з землі за допомогою звичайної газети, легенький шлепок по морді, і він все зрозумів. Так от мій газетно-імпульсний прилад діє краще за всі ті китайські винаходи: тільки показую оту кляту газету, виходжу, залишаючи на запис свій ноут, а по поверненню слухаю, чи все було добре. Діє стовідсотково!!!
 
Вибачте за ці пусті теревені, але так вже набридла ця політична безвихідь...
 
А ще у нас стало модним поздоровляти своїх близьких через сайтbiggrin      Так от, у моєї доньки сьогодні свято Різдва, вона живе у католицькому монастирі, тому я її поздоровляю із святом, хоча вона не буде це читати, а я знайду інші варіанти поздоровлень, але треба якось виділитись yahoo  (Для мене це не свято, бо я агресивний матеріаліст). Думала вставити фотку, але вирішила не турбувати вишуканий смак Факер, хоча він нам, жінкам, "мілим звєрушкам" "ВСЕ прощає"!!!!blush2
 
Оце такий у мене сьогодні легковажний настрій, ні тобі політики, ні філософії, жінка, одне слово, що з неї візьмеш.......
© Щас спою [24.12.2011] | Переглядів: 3471

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати