пароль
пам’ятати
[uk] ru

НІ БРЕХНІ!


НІ БРЕХНІ!
Останнім часом в нашому, без країв демократичному суспільстві, де, бачте, все всім дозволено, почало надто багато звучати, м’яко кажучи, неправди, простіше кажучи – наглої брехні. Прийшла пора подивитись широко розкритими очами на голу правду, або, як казав Класик: «Босими нозями та торкнутись землиці грішної». То ж до справи: «приземляємось-торкаємось!»
 
Перша брехня: наш Президент, наш КМУ вкупі з ВРУ «завалили» євроінтеграцію. Наклеп і брехня, позаяк, громадяни України вже давно в Європі живуть, вчаться, лікуються. Ось, до прикладу, візьмемо столицю Австрії місто Відень. Там мешкає син нашого прем'єра Азарова. Недавно в Інтернеті я бачив його скромне помешкання. Десь поруч перший віце-прем'єр Клюєв мешкає зі своєю сім'єю. До слова, пан Клюєв прилітає до Києва на роботу в КМУ а на вихідні – до дому, до жінки, до дітей. Або візьмемо Лондон: там мешкає сім'я нашого депутата ВРУ Ахметова і десь по сусідству – дочка нашого екс-президента Кучми. У сина Ахметова, ой біда, проблеми: починає забувати свою рідну мову (російську чи татарську, ну, не українську же ж!). Як казав Класик: «Буває!».
Правда, ми, громадяни України, не всі скопом, стихійно, переселяємось в Європу, а організовано, так би мовити, частинами. Хай так, частинами, проте лозунг: «Україна для людей!» чітко впроваджується в життя. Організовано а не стихійно. Частинами. Чисто конкретно.
 
Що там Європа! Нам і «земля обітована» по плечу – мер Києва Черновецький купив скромненьку квартирку в Тель-Авіві і звідти вельми успішно керує нашою столицею вже більше року. Знай наших! Нехай мери інших європейських столиць вчаться у нього передовим методам дистанційного управління мегаполісами. Але ми відволіклись. Розглянемо чергову брехню.
 
Безвідповідальні наклепники розпускають слухи про те, що ув'язнені Тимошенко та Луценко утримуються «в жахливих нелюдських умовах». Нагла брехня! Вчора по всіх телеканалах Генпрокурор Пшонка заявив про те, що відеозйомки лікувальної палати та тюремної камери Тимошенко були офіційними і законними. Хіба можна сумніватись в правдивості слів Генпрокурора? Аж ніяк! До слова, тепер я розумію, чому наш уряд виділив кругленьку суму з держбюджету на ремонт старих тюрем і будівництво нових комфортабельних, на придбання новесеньких зручних автозаків. На тих відеозйомках було видно як зручно, комфортно, лікують і утримують пані Тимошенко. Обіцяв Президент «покращання» - ось вони. Чисто конкретно.
 
Дійсно, умови утримання європейські. В мене дома немає плазмового телевізора, а в наших українських тюремних камерах є, в мене не такі вже й шикарні меблі як там, та й сантехніка в мене набагато гірша чим там. Раціон харчування теж там набагато кращий, ніж, до прикладу, в мене і у моїх сусідів по будинку. Недавно «відкинувся» один мій сусід, років 25-и, так він нарікав на те, що «на кічі» він краще харчувався чим зараз у батьків, тобто «там» давали м'ясо, рибу, яйця кожен день, гречка часто була, а батьки  «посадили» його на скромненьку дієту. Хоча батько його будівельник а мати торгує на ринку, тобто не безробітні, а якби хтось з них втратив роботу, то в нього харчування напевно було би ще гіршим, чим там, де він «мотав строк». Ось на цьому конкретному житейському прикладі ми переконуємся в тому, що Янукович-Азаров ведуть нашу державу правильним курсом. Як казав Класик: «Козлу понятно!», не те що наклепникам-брехунам тим. Чисто конкретно.
 
Стосовно харчування. Чергова нагла брехня лунає в багатьох ЗМІ: «Ціни на продукти харчування піднялись в півтора-два і більше разів, а зарплати-пенсії-стипендії «стоять на місці» або й «падають». Не розумію – що ліньки брехунам тим було підняти офіційні звіти нашого державного Статуправління? Там чорним по білому написано, що ціни на овочі, фрукти, м’ясо, риба, молоко тощо «помітно впали (Азаров) а середня зарплата «піднялась» (Азаров) і, взагалі: «жити стало краще, жити стало веселіше» (Азаров). Мало того, наш уряд крім того, що здійснює дуже ефективну економічну політику, він ще й мислить стратегічно, так би мовити. Світовою наукою доведено, що вегетаріанство набагато здоровіше від звичайного харчування, тобто із вживанням м’ясо-молочних продуктів. Так ось, на протязі 2012 і 2013 років наше населення плавно і послідовно буде переходити на вегетаріанство і тому пан Клюєв вже не планує імпорту м’ясо-молочної продукції в 2014 році (дав відповідні розпорядження). І ось, знову брехня, буцімто запитували пана Клюєва: «А що, наше сільське господарство неспроможне забезпечити країну продукцією тваринництва?» і він буцімто відповів: «На жаль, наш агропромисловий сектор вже пізно відроджувати». Ну і брешуть! А ще брешуть, що потім вони його запитали: «А тоді чому з 2014 року Ви не плануєте імпорту м’яса, молока, риби тощо?” на що він буцімто відповів: «До того часу в населення вже не буде грошей на такі дорогі товари, то навіщо імпортувати?». Знову нагла брехня! Як казав Класик: «Треба дивитись правді просто в писок (прямо в рот)». Ну хто буде заперечувати користь вегетаріанства? Ніхто! Значить правильну політику веде наш уряд? Правильну. Чисто конкретно.
 
Знов «за рибу гроші». Брешуть, що МВФ нам грошей більше не позичить, бо Україна не виконала якихось там їхніх вимог. Неправда! Правда полягає в тому, що нам, Україні, «ніякі позички не потрібні» (Азаров), позаяк, наша економіка настільки «окріпла», що ого-го-го! ВВП росте швидше ніж в Європі, інфляція практично «нульова», бюджет не дефіцитний, а профіцитний, і, взагалі, скоро гривня буде вільно конвертованою валютою. І, взагалі, Партія Регіонів на чолі з справжніми професіоналами (не то що «папєрєднікі») ведуть нас до економічного процвітання. Чисто конкретно.
 
Коротше – наше керівництво, справжні професіонали, чітко виконують свою передвиборчу програму, і за базар вони спроможні відповісти. Як сказав би Класик тим наклепникам-брехунам: «Фільтруйте базар! Інакше вашім печінкам «я нє завідую». Дальше про нирки та інші органи «придумайте самі». А як ви думали? «Пацан сказал – пацан сдєлал!»
Отож бо і воно.
 
Підводим риску:
«Ні брехні!»
«Слава Партії Регіонів!», «В натурє слава!»
 

© Максименко В.Ф.
© MVF [23.12.2011] | Переглядів: 2309

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.0/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати