пароль
пам’ятати
[uk] ru

Так, дещо емоційне …


Так, дещо емоційне …
Оце дивишся, слухаєш й не залишає враження, що купка клінічних ідіотів намагається компостувати мозок цілій країні та ще й багатьом поза її межами.
 
«Уря! Перемога, ми в перемовинах з ЕС досягли небаченого успіху,  ми їх … ЗАКІНЧИЛИ !!!»
Та невже, … от щастя ж нас осяйнуло, може ще вистачить мозьку сформулювати, чим саме … закінчили?! Отож бо й воно … ПШИКОМ, навіть парафувати не спромоглись!
 
Невже, думалось, що оте ментальне «пацанське» … «розвести лоха», чи якщо більш гентелігентно – «спочатку ви нам, а ми вам … вже потім, половину, колись, … можливо», весь час з наївними європейцями спрацьовувати буде? На диво, оті європейці дуже швидко вчаться, не вірити тому одороблу,  але все ж дивуються … «хіба таке можливе, воно ж … президент?!»
  
То шо … проффесіонали? Вам же ж Європа по суті єдину умову поставила – опозиціонери на волі й приймають участь у виборах.    
 
Оце й відповідь одному дописувачу з регіону, що роллю особистості в історії переймається. Бо як ти не напружуй абриси та тектонікою «особистості» не грай, але коли в тебе яйце,та й то одне, з’являються лишень коли зрідка від студента прилетить, то тоді особистість, навіть та що за гратами, буде для тебе найбільшим жахом. Жахом, який затьмарює все, бо найголовнішого позбавити може … влади!  
 
Вже навіть сміху не викликають оті дурнуваті  посилання на «незалежність» судової гілки влади. Неандертальцю, ну яка в біса незалежна гілка, це ти про отой дрючок, яким ти межи очі Юлі та Юрку тицяєш?
 
От їй бо, на місці європейців арештував би рахунки того «гаранта», сів би поруч і разом би з ним бідкався … «оце знаєш Вітю, в нас теж така сама халепа з отою клятою незалежною судовою гілкою влади, розпустилася так стерво, шо вже їй плювати чиї ото рахунки арештовувати, шо «президента», шо наркобарона. Та й розумієш, яка фігня, якщо в тебе суди перестали правом у своєму процесі та вироках керуватись, то який же ти в біса «гарант», та й власне чого гарант … беззаконня? А за базар же ж відповідати треба … шо, розслабився?!» Отакі ліричні фантазії.
 
Навіть якось дивно, і наче дорослі люди довкола, а розвісили вуха та відверту юхню слухають. Ну ше сяк так, байки про декриміналізацію статей КК України, за якими наших опозиціонерів марудять, хоч на голову налізали, а яким боком зміни в КПК України на їх ситуацію впливають?
 
Та власне це ж взагалі повна дурня, до чого якісь зміни до законодавства, коли ту ж Тимошенко не за діючим законодавством без наявності складу злочину осудили, порушивши всі можливі процесуальні норми!!! Справа ж не в законах, старі вони чи нові, а в тому, що з так званих судів, після приходу «проффесіонолів» … Закон взагалі пішов, … весь! Тільки поняття отої сволоти залишились. Але то вже не суд, то … куклуксклан якийсь. А як «влада» свого інтересу не має, а так, чисто для людей, то суд - це аукціон. Хто більше дасть ...
 
Так шо, досить оті пустопорожні балачки нової «влади» навіть обговорювати, в правовому сенсі відповідь щодо «процесів» над Юлею та Юрком, яка буде ґрунтуватись саме на Законі, нажаль може дати тільки Суд з прав людини в Страсбурзі. А от в практичному сенсі відповідь можуть дати тільки громадяни України, бо ніхто крім нас оцю наволоч не випре, ні Європа, ні будь хто …    
 
Прочитав відкритого листа Тимошенко, згадав свого, до опозиційних політиків, дещо здивувався такій схожості поглядів. Якось так … навіть на душі потеплішало.  
І чомусь захотілось спитати … хлопці та дівчата, а чи не згорить наша хата, доки ми будемо з’ясовувати чи ґречні наміри у того парубка що біжить на допомогу з відром води, та якою мовою кличе людей на поміч ота файна дівчина? Може все ж почнемо опікуватись самою хатою, бо вона таки сильно курить.
 
А щодо полеміки коли та як цю наволоч «валить», то давайте розглядати вибори 2012 року не тільки як можливість  їх виграти, а ще й як інформаційний привід, враховуючи вірогідну консолідацію великих мас громадян, їх таки виграти та ще й голос свій захистити . Однак якщо «рушниця» вистрілить не в третьому акті, а набагато раніше, то навряд хтось буде вже так сильно проти.
 
Тим паче ситуація в нас зовсім не така як перед виборами 2010. Бо ті хто був впевнений, що Янукович неприпустимо згубний варіант для країни, прийшли в цьому розумінні до абсолюту, ті хто переймався сумнівами – зараз впевнені в цій згубності, ну а його виборці, маю надію, вже дуже сильно сумніваються у вірності свого вибору. То що ми власне втрачаємо, окрім тої здоровенної халепи на ім’я «гарант», котрий згідно своєї обмовки по Фрейду у Львові, дійсно може стати … «кращим геноцидом країни!»
 
То воно нам треба … ?  
 
P.S. А фізії один одному вже потім, в новій країні натовчемо, як підстави та бажання будуть.  
© Блик [22.12.2011] | Переглядів: 2993

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.4/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати