для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Моя пропозиція щодо НОВОГО конкурсу


Моя пропозиція щодо НОВОГО конкурсу
Вітаю, друзі-дурдомівці!
На порозі новорічні свята. Та нажаль у нас мало надій, що в наступаючому році влада візьметься за голову і почне працювати на нарід... Та не будемо про сумне!..
У мене є пропозиція на тижні зробити конкурса новорічної листівки для фотожаберів (чи варто казати, що на політичну тему?).
Наш шановний завхоз порадив винести мені проекта конкурсу на вседурдомівське обговорення, що я іроблю.
Отож, моє бачення конкурсу. Я гадаю, що треба його зробити по образу й подобі «Фотопародії тижня»: зранку в розділі ІМХО з’являється стаття, в коментарях до якої, за допомогою ресурсу http://www.radikal.ru/, викладаються листівки-фотожабки (без підпису). Голосування старим добрим анархічно-демократичним способом: оцінка до коментаря. В кого більше оцінок «Згоден» у коментарях- той і переможець. Оцінки «Не згоден» і відсоткове співвідношення оцінок не враховуються. Пропоную виділити на той конкурс цілий тиждень (все ж захід святковий). Підсумки підведемо в неділю.
Гадаю, в кого завалялося кілька старих картинок на новорічну тему (ясно, що своїх), можуть їх викласти. Різдво Христове, та Святого Миколи теж можуть бути педставлені, але так, щоби це не стало святотацтвом.
У мене, здається, все, шановні друзі. Викладайте ваші думки щодо цього заходу в коментарях до статті. До всіх думок та побажань постараюсь прислухатись. Чекаю ВАШОЇ думки з нетерпінням!..
P.S. Фота поруч не для конкурсу, а для створення відповідної атмосфери.
© @ндрійко [17.12.2011] | Переглядів: 2346

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook