для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Соцпартія - тягар суспільства до СРСР


Соцпартія - тягар суспільства до СРСР
             Хочу продовжити  розповідь про деякі  сентенції формування лівих в Україні.
             У попередньому ІМХО я вже зупинявся на ролі Іудушки Мороза у об’єднанні лівих у єдину політичну силу.
             Об’єднання лівих, або знову Іуда українського політикуму            
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/
12349/user_id/6986.phtml
            Він підписавши три об’єднавчих документи, заявивши у ЗМІ про вирішальний суперголовний статус СПУ у  перемовинах між лівими партіями на рівних умовах, злив це діло, скоріш за все за особистою вказівкою президента. Крім того обєднання на рівних умовах одинадцяти партій проходило за принципом СПУ 50% квот, а залишки на решту партій, рівно кожному, як завжди СПУ на висоті. Кулуарно провівши перемовини з опонентами, СПУ не донесло до своїх регіональних організацій суті меморандумів, угод і перспектив об’єднання, але швиденько зробило заяви, що це члени партії приймали рішення про неможливість зміни назви і об’єднання на базі СПУ, головне,чому це сталося, то був жах Мороза позбутися керівної посади, а ця мумія українського політикуму має свою маленьку владу за найліпше у своєму мізерному житті.
 
             На сайті СПУ є такий рупор соцпартії, який з прямих вуст Сан Санича істіну нам глаголіт. Етакій Кашпірвський соціалістичного буття. Звуть це надбання Мороза - Деніс Русак, одне ім’я якого вже здіймає бурю емоцій у рядових членів партії, які досі не розуміють звідки взявся цей мажор. Хоча все має такий вигляд , що отморозок Мороз готує собі  Іуді - сучасну і молоду заміну. Всі публікації цього молодого і безпринципного покидька спрямованні тільки на дестабілізацію дій лівого руху і внутрішнього стану соцпартії. Чим і є не аби як амбіційне інтерв’ю Павло КВІТА з Денисом Русаком на сайті СПУ.
 
             Денис РУСАК: "СПУ ніколи не зникне з політичної карти України!"  (14.12.2011)
 
- Денисе Миколайовичу, спочатку, виконуючи численні побажання, просимо, аби Ви розповіли нашим читачам про себе - все-таки в керівництві СПУ Ви людина нова.
-…чому обрали саме СПУ, адже є й інші партії, котрі декларують прихильність до лівої ідеї? Нарешті, чого гріха таїти, дехто з партійців, говорячи про Вас, згадує, що у керівництві СПУ вже були "молоді та перспективні", згадуючи і Ю.Луценка…

Стосовно вищезгаданих осіб (Луценка, Деркача), можу зазначити, що мета будувати соціалізм в них таки була. Більше того - вони його побудували: в окремо взятих своїх родинах. Тому сьогоднішня їхня відсутність у лавах соціалістів є закономірною.[/I]
 
- Ми вже торкнулися проблем лівого руху в Україні. Одна з головних -  відсутність єдності. Який підсумок і які висновки можна зробити після тривалих консультацій щодо організаційного об'єднання лівоцентристських партій на базі СПУ?

- Головний висновок - партія долає еволюційну стадію свого розвитку. Партійці одностайно висловилися проти зміни назви партії, підтвердили неможливість розпуску СПУ для створення нової партії. Це означає, що партія не зникне з політичної карти України, попри всі потуги наших опонентів! А в діях деяких партій, що ініціювали процес об'єднання, саме і спостерігалися потуги знищити СПУ шляхом зміни назви та розпуску. Зокрема, на цих пунктах наголошували Й. Вінський та С. Ніколаєнко.
 
- Передбачаю, та власне, вже лунають звинувачення на адресу Соцпартії в нібито деструктивній позиції її керівництва. Зокрема, лідер "Справедливості" С. Ніколаєнко невдоволений останнім рішенням Політради СПУ щодо відмови соціалістів змінювати назву своєї партії.
- Позиція Ніколаєнка і Вінського відображає рейтинг їхніх партій. Самостійно свої політичні амбіції їм реалізувати не вдалось, а повертатись в СПУ як рівні серед рівних вони не мають бажання, адже свого часу вони зробили все, щоб її дискредитувати.- Але ж і в Соцпартії є ті, хто готовий відмовитися від назви СПУ, мовляв, вона дискредитована. Що робити з ними?
 
- Це пристосуванці і колабораціоністи, які під виглядом "ребрендингу" намагаються знищити пам'ять партії (без минулого в СПУ не має політичного майбутнього), і ми таких соціалістів маємо позбутися!- За розмовами про об'єднання якось в тіні залишаються не менш важливі питання, зокрема, нещодавно ЗМІ від Вашого імені повідомили про підготовку нової Програми СПУ. Про що йдеться?
 
- Так, сьогодні готується нова виборча програма партії!
Програма спрямована на те, щоб повернути людині все те краще, що було в Радянському Союзі - стабільність і впевненість у завтрашньому дні, гарантований соціальний захист, безкоштовну медицину та освіту! Держава візьме всі соціальні витрати українців на себе!

 
            Відхилившись на цитування цього покидька забув про головне і продовжу про події цього тижня на лівому фланзі. Все ж таки п’ять партій будуть продовжувати об’єднавчий процес лівих сил. Партія «Справедливість» в особі Голови партії Ніколаєнка С.М. (далі «Справедливість»), партія «Народна влада» в особі Голови партії Вінського Й.В. (далі П «НВ»), Українська селянська  демократична партія в особі Голови партії Андрієвського Д.Й. (далі УСДП), політична партія «Всеукраїнський патріотичний Союз» в особі Голови партії Ганжі С.В. (далі ПП ВПС), партія Відродження села в особі Вороніна Д.О. (далі ПВС)  17 грудня 2011 року проведуть у Будинку вчителя об’єднавчий з’їзд нової партії «Об’єднанні ліві»  на базі партії «Справедливість». Двері відкриті для всіх лівих сил бажаючих приєднатись до цього процесу. Є надія і впевненість , що регіональні організації соцпартії приєднаються до нової політичної сили.
 
А Іуда-Мороз , зі своїми приспішниками лишиться одинаком в українському політикумі.
 
Повторюю:
Його зрада вона має постійний характер.
Зрадивши раз, він буде зраджувати завжди.
Отож.
© rezerv [15.12.2011] | Переглядів: 2219

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook