для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дегенерація як прикре явище сьогодення


Дегенерація як прикре явище сьогодення
    У всьому світі спостерігаються виразні прояви того, що можна назвати загальною дегенерацією Homo. Вона проявляється буквально у всьому, особливо у сфері етичних установок і моральних пріоритетів. У нас - на кожному кроці.
 
    Іде по коридору університету згорблене, з довгим і брудним волоссям чмо; рукава висять нижче кінчиків пальців, у вусі теліпається сережка, у другому щільно стирчить динамік мікроплеєра, у носі пірсінг, як у фіджійського дикуна. Чмо в такт музиці похитує головою, як дебільна зомба. Чмо не знає ні Ж.Верна, ні Г.Уелса, ні Стругацьких. Мова його примітивна, малозрозуміла і перенасичена дебільним псевдоблатним сленгом. Статевий диморфізм слабовиражений, передні кінцівки ніколи не тримали в руках ні дриля, ні рубанка, ні стамески. Чмо хизується своїм неприроднім цинізмом і повною відсутністю ерудиції. Улюблена передача – "Дім", кращий друг – косяк з травкою, кращий приятель – таке ж чмо, тільки ще більш педерастичне. Це – дегенерат. Хоч воно і студент.
    
    Створюється враження, що дебілізація молоді є суттєвим компонентом політики нашої країни. Хочеться натовкти пику тим демагогам, що пояснюють наші негаразди "молодістю незалежної держави", бо все то повна маячня: Україна мала всі умови для нормального розвитку, і її "державна молодість" тут ні до чого. Просто всі влади – від Кравчукової до хамської – займалися виключно дерибаном, а не побудовою нормальної у всіх відношеннях держави.
 
    Чому може навчитися підліток, по третьому разу переглядаючи дебільних "Брат" і "Брат-2" або "Бригаду" з її харизматичними ублюдками? З чим можуть зрівнятися у мерзенності шоу типу "Дім", одне з яких зараз щовечора транслюється каналом К-1, пропагандуючи вуайєризм? Який би канал не включив – на екрані підорок! Або кілька. Підліток звикає до штучно насаджуваної думки, що педерастія – це норма. Толерантність до генетично хворого мерзенного девіанта не має нічого спільного з вихованням симпатій до цих виродків. Педики давно вже не приховують своїх збочень, вони войовничо виставляють їх напоказ на гейпарадах, вони ними майже пишаються. Юнаки перестають відрізнятися від своїх подруг, таке ж прищаве, гидке і безруке чмо з жіночними манерами, не здатне, як казав мій батько, "гвіздка в стінку забити". А дівчата втрачають природну жіночність. Це – статева дегенерація.
 
    Сучасна молодь не просто розмовляє матом, вона вже думає матом. Від моїх однокурсниць семидесятих можна було почути мат тільки в анекдотах, та й то зрідка. Зараз мат звучить у вузівських коридорах. Питаю студенток: "Як ви можете терпіти, щоб при вас матюкалося оце чмо?" (вказую на вугруватого недоумка), а у відповідь здивоване "А що тут такого?.." Що тут такого?!! Це – моральна дегенерація.
 
    Ми вже перестали помічати величезну кількість слів із "фені", що звично ввійшли у повсякденне використання. А молодь навіть і не підозрює, що говорить мовою урок, злодіїв і соціального сміття. Що мова її спрощена і примітивізована до краю, як, власне, і мислення її, і бажання її, і прагнення… Це – мовна дегенерація. На найвищому - корковому рівні.
 
    Останнім часом мене переслідує гнітюча думка, що ми все-таки вже перетнули ту невидиму межу, ту "точку неповернення", за якою відродження стає абсолютно неможливим. Можливо, ми перетнули її тоді, коли пролонгували владу комуняк, вибираючи Кравчука; можливо, через рік після Майдану, не повісивши за ноги нікчему і падлюку Дрища. Певно, ця межа була вже точно перетнута вибором "двічі несудимого" з його кримінальною клікою. Це  – громадянська дегенерація, це повна відсутність самоповаги до себе як громадянина і людини.
 
    А може, ця країна настільки здегенерована, настільки генетично недолуга, що воно й на краще? Хай виздихає? Щоб не смерділо у Європі заразним гніючим трупом напівдержави - напівколонії, цією пародією на країну із жалюгідними і смішними претензіями на "європейськість" і вічними сльозами. "Ще не вмерла…" Ще не вмерла, твою мать!! Оптимістично сказано…  Теж дегенеративний прояв.
 
    Кар'єра в Україні неосвіченого пройдисвіта "доктора Пі" - "нейроштукатура" Слюсарчука - вкрай неприємний і разючий приклад дегенерації владного і академічного чиновництва. Жодна тупа падлюка із тих, що підтримували цього примітива з його фокусами, не подала у відставку, не згоріла з сорому, не вибачилася перед суспільством. Втім, чого чекати від миздобулів, проффесорів та музейних злодюг, якщо вони такі ж самісінькі пройдисвіти...  Дегенерати.
 
    Повідомлено, що Арабські Емірати відмовилися конвертувати українські дипломи про медичну освіту. Дожилися, дореформувалися…
    
    У Росії був проект "Сколково", що, схоже, сдох, не народившись. Може, нам варто запустити проект "Уламково"? Із жалюгідних уламків того "імперського", що могло б стати базою для побудови більш-менш нормальної країни. Про щось таке нещодавно заявлялося.
 
    Куди поділися гуртки юних техніків, юних натуралістів, театральні, радіо- та інші? Кому вони заважали?..
 
    Мова йде не про економіку (то взагалі… "нєт повесті печальнєє на свєтє"), а тільки про культурно-освітній аспект (що, зрозуміло, тісно пов'язаний з економікою). Втім, не існує жодного аспекту життя країни, що не проявляв би виразних і очевидних ознак граничної деградації. Якщо хтось знає про ознаки розвитку, що вселяли хоча б слабенький оптимізм,  – хай назве їх. Мораль, кіно, література, закони, економіка, судовий "сучок" влади і міліція з СБУ...  – геть усе у незворотньому занепаді. "Атлантида", мля... І "Опортуніті Юкрейн"...
 
    Була б моя влада…  Що б я зробив у деяких галузях, якби "була моя влада"?
 
    Ввів би жорстку естетичну цензуру на телебаченні, радіо і друкованій продукції.
 
    Повернув би середній і вищій освіті ті її принципи, що існували в СРСР: фундаментальність, логічну послідовність дисциплін, безперервність освіти. Заочну (і дистанційну, в т.ч.) освіту залишив би тільки у вигляді післядипломного удосконалення або можливості набуття близьких і суміжних професій тільки на базі повноцінної стаціонарної освіти. І збагатив би її найкращими здобутками сучасної зарубіжної освіти.
 
    Повернув би ВАК, ввів би обов'язкове рецензування дисертацій зарубіжними спеціалістами (та хоча б і з РФ), щоб університети не плодили напівграмотних "проффесорів". Втім, правди ради, у випадку з "проффесором" і ВАК не допоміг, продався, як шльондра.
 
    Ввів би довічне ув'язнення за поширення наркотиків, а для правоохоронців, що покривають подібні злочини – смертну кару; великі строки з конфіскацією майна для чиновників – за хабарництво, граничні строки – за рекет, розбій, за протидію розвитку приватного бізнесу, смертну кару за торгівлю людьми, за залучення дітей до проституції і за зумисні вбивства. Занадто суворо?
© PiligrimK [13.12.2011] | Переглядів: 3841

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.4/87

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook