пароль
пам’ятати
[uk] ru

Образа.


Образа.
Чомусь мені захотілося, щоб ІМХО на дану тему було без еротики. Надто вже багато її, збоченої, у нашому житті.
 
Отже – до теми. Виявляється, представники влади вірили, що Росія проявить добру волю і піде на поступки. Візьме – та й зменшить ціну на газ. За гарні очі. Гарних очей виявилося замало. Для початку їм потрібна ГТС. Так сказати, щоб розмова зав’язалася. Як показує досвід спілкування з Росією, пізніше з’являться інші вимоги. Апетит приходить під час їжі.
 
І що ж наші владоможці? Переконують, наполягають, домовляються? Ні, вони образилися на Росію за недалекоглядність. Згадується дитячий віршик «Ты мне больше не дружок…». Звісно, що не дружок. Це нарешті зрозуміли у партії влади. Але – пізно. Бо «бумажку» свою, тобто Севастополь, повернути собі вже не вдасться.
Не може, не вміє Росія бути другом. Росія – хижак. А між хижаками дружба не водиться. Там панує ієрархія. Або ти, або -- тебе. От Росія і – нас. Далі не продовжую, обіцяв же без еротики.
 
Міллер вже напряму, в лоб каже, що до Нового Року контракт по газу не буде підписано. А у ПР ображаються за те, що Росія псує хороші відносини з Україною. І які ж то були у нас дотепер відносини? Та тільки такі, які без еротики і не опишеш.
 
Північний потік Росія вже запустила. По Південному теж справи потихеньку просуваються. Навіщо ж Газпрому ще й наша ГТС? З огляду на те, що в Європі намітився спад у споживанні російського газу, можна зробити висновок, що не труба Путіну потрібна. Йому потрібно поставити нас на коліна. І підгребти під себе.А потім провести по нашій території сучасну, ефективну і недорогу ГТС.
Ех, шкода, що ІМХО має бути без еротики. Згадався мені анекдот про бобра. Так от, Росія хоче, щоб ми в процесі ще й гризли свою ГТС. З цією владою це, на жаль, реально, бо вона всього лише хоче, щоб її не ображали.
 
На перший погляд здається нелогічною поведінка представників владної партії. Вони ж не по оповідках знають, що в зоні роблять з ображеними. Точніше, якщо без еротики, що на них кладуть. А все ж ображаються. Бо що ще можуть зробити? Якщо сьогодні твердо поставлять свої умови Росії, то куди ж завтра втечуть, як українці за вила візьмуться?
© Коваль [13.12.2011] | Переглядів: 1954

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook