для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Політбомжі"


Маленького українця вже давно перестали дивувати масові пробіжки "народних обранців" з партії в партію. Наші заслужені "кнопкодави" блискавично міняють масть, не моргнувши оком перетворюючись з переконанного об"єднанного соціалдемократа в сталевого борця за права регіонів. Ще з вечора наш обранець, ризикуючи порвати матню, робив  десять широченних кроків назустріч людям разом з Віктором Андрійовичем, а вже сьогодні з самісінкого ранку він не жаліє власного здоров"я пліч-о- пліч з Юлією Володимирівною, долаючи гідру світової економічної кризи. Маленький українець з висоти свого життєвого досвіду робить висновок, що масний шматок пирога знову поміняв своє місцезнаходження, що і стимулювало виділення в організмі нардепа відповідних гормонів.
  Але більше всього впадає у вічі метання вірних ленінців, борців за права трудового народу соціалістів та комуністів. З революційним завзяттям вони то делегують окремих кращих своїх представників в ряди проклятих буржуїнів (очевидно, з завданням вести в їхніх рядах підривну діяльність), то входять в антинародні коаліції з представниками крупної вітчизняного капіталу, олігархічних кланів в парламенті.
  На їхньому фоні фінансування партії Наталії Вітренко кримінальними структурами нещасного Курочкіна, про що писали всі видання в Україні, виглядає цілком природнім, адже навіть більшовіки вважали кримінальних соціально близькими...
 
А це з "Цензор. Нет":
3.09.2009  17:25  
 
Семенюк объяснила сотрудничество экс-социалиста Цушко с "регионалами": сотрудничество с ПР обезопасит экс-министра от уголовных дел…
Появление Василия Цушко среди представителей ПР не стало неожиданностью для социалистов…
  Об этом глава ЦКК Соцпартии сказала газете «КоммерсантЪ-Украина».
Как рассказала глава центральной контрольной комиссии СПУ Валентина Семенюк-Самсоненко, прежде чем принять решение о сотрудничестве с Виктором Януковичем, Василий Цушко советовался с руководством Соцпартии.
По ее словам, сотрудничество с ПР обезопасит экс-министра от уголовных дел, которые возбуждались против него.
Валентина Семенюк-Самсоненко напомнила, что СПУ входила в состав антикризисной коалиции в парламенте вместе с «регионалами» и КПУ, поэтому сотрудничество экс-главы МВД с партией Регионов естественное.
 
Лік ім.Павлова [03.09.2009] | Переглядів: 2312

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook